Erkek arkadaşınızla ilişkinizi derinden etkileyebilir

0
İşte yakınlaşmanızı sağlayacak birkaç özel şey...

Günlük hayatta üzerinde durmadığınız pek çok küçük ayrıntı erkek arkadaşınızla ilişkinizi derinden etkileyebilir. 

Dikkat: Serinkanlı Sevgiliniz Aslında Çok Sinirli Olabilir
Erkek arkadaşınız sakin biri ise sevinmeyin. Uzmanlara göre bu tehlikeli olabilir. İlişki uzmanı Seth Meyers "Erkekler, tartışmadan kaçınmak için olumsuz düşünceleri kendilerine saklarlar. Sonuçta problem büyür ve uzun vadede gerilim yaratır" diyor. Duygularını bastırdığını hissettiğinizde konuşarak açılmasını sağlayabilirsiniz. İşte bu konuda işe yarayacak bazı tüyolar.

Gardını düşürün.
Onu rahatlatmak için birlikte eğlenceli bir şeyler planlayın. Örneğin bilgisayar oyunu oynayabilirsiniz. Bu paylaşım sizi yakınlaştıracaktır.

Çok fazla talepkar olmadan istekte bulunun.
Şöyle bir şey söyleyin: "Geçenlerde sana bana daha çok e-posta atmanı söylediğimi hatırlıyor musun? Paylaşmak istediğin daha çok şey olabilir diye düşünmüştüm." Bu tür bir mesaj vermeniz baskıcı gözükmenizin önüne geçebilir.

Sessiz olun.
Birkaç dakikalık sessizlik düşünüp cevap vermesi için ona zaman verecektir.

Sakin kalın.
İçini döktüğünde onu gerçekten dinleyin. Söylediklerinden hoşlanmasanız da belli etmeyin. Bu şekilde size gerçek hislerini açamayacağını düşünecektir.

Rüyalarındaki Maceralarını Analiz Edin
Sevgilinizin erotik rüyaları sıradanlıkla aşırı uçlar arasında değişiklik gösterebilir. Ama burada örneklerini vereceğimiz bazı senaryolar, onun gerçek hayattaki tutkularıyla ilgili fikir sahibi olmanızı sağlayabilir. Eğer sizden önce nasıl bir seks hayatı olduğunu öğrenmek istiyorsanız, ona kendi açık saçık rüyalarınızdan bahsedin. Bu şekilde, kıskanç bir kadın olmadığınızı düşünerek size kendi rüyalarını anlatacaktır.

BİR YABANCI ONU TAHRİK EDİYORSA. 
İsimsiz ve genelde sonrasında yüzü aklına gelmeyen yabancılarla seviştiğini görüyorsa, yatakta ve sosyal hayatta ipleri elinize geçirmenizi istiyor olabilir.

İŞYERİNDE GEÇEN EROTİK BİR RÜYA GÖRÜYORSA. 
Rüyada işle ilgili bir şeyler görmek, baskıya işaret eder. Patronuyla, iş arkadaşlarıyla veya sizinle seviştiğini görmesi ise stresli olduğu anlamına gelir. Rahatlamak için sizinle yatağa girmeye ihtiyacı olabilir.

İŞYERİNDE ÇOK SEKSİ BİR ÜNLÜYLE SEVİŞİYORSA. 
Bir erkek, her zaman başrolü kapan bir aktrisin gözdesi olduğunu görüyorsa, ona göstereceğiniz fazladan ilgiye muhtaç demektir.

ESKİ SEVGİLİSİ BİRDEN YATAĞINDA BELİRİYORSA. 
Sizi sevdiğinizden ne kadar emin olsanız da, bu rüya eski kız arkadaşıyla yaşadığı bir şeyleri özlediği anlamına gelebilir, dikkat!

İKİ KADINLA BİRLİKTE OLUYORSA
Uzmanlara göre erkekler bu tip rüyaları, hayatlarında çok güzel bir şey olduğunda ya da mutlu bir dönemden geçtiklerinde görüyorlar. Bu durumda sizinle yaşadığı ilişkide çok mutlu olduğundan emin olabilirsiniz.

Erkek Erkeğe Çıktıklarında Neler Oluyor?
Erkek arkadaşınız veya eşiniz erkek arkadaşlarıyla birlikte dışarı çıkacağını söylediğinde gözünüzün önüne diğer kadınlarla tanıştıkları, içkilerin deli gibi tüketildiği bir an geliyor olabilir. Biz de bundan yola çıkarak, arkadaşlarıyla bir cumartesi gecesini nasıl geçirdiklerini sorduk.

* "Kız arkadaşım birlikte futbol maçı izlemekten keyif aldığını söylese de, maçı erkeklerle izlemenin keyfi bence apayrı. Sadece biraz rahatlamak, bol bol bira içmek ve takımımızı destekleyip rakiplere rahat rahat küfür edebilmek istiyoruz. Herkes kızların yanında kasılabiliyor. Ekranda bir şey olduğunda sevgilimize dönüp ne olduğunu açıklamaktan hiç hoşlanmıyoruz." Bora, 25

* "Birbirimize sürekli belden aşağı fıkralar anlatıyoruz." Anıl, 21

* "Sandığınız gibi çapkınlıklarımızdan konuşmuyor, saatlerce poker oynuyoruz." Ahmet, 20

* "Son izlediğimiz filmler hakkında korkunç geyikler yapıyoruz. Genelde eğlenceli filmlere gitmeyi tercih ettiğimizden bol bol da güldüğümüzü söyleyebilirim." Ekin, 26

* "Normalde kız arkadaşlarımızın yememize izin vermediği tüm fast food ürünlerini tüketiyoruz. Bu arada yemek yeme adabını da tamamen gözardı ettiğimizi söylememe gerek yok sanırım!" İlker, 22

* "Sizi üzmek istemem ama çoğu erkek yalan söylüyor. Genellikle kız arkadaşlarımızı çekiştirir ya da eski sevgililerimizle geçirdiğimiz güzel günleri anarız." Emrah, 21

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe