Yeni sezonun renk kodları

0
2011-2012 sonbahar/kış sezonu renklerde ezber bozuyor. Bu kış griler, siyahlar, kahverengiler yerini canlı renklere bırakırken natürel tonlar da başrolde

Desenler
Kış sezonu desenlerle de modumuzu yükseltecek. Bir tarafta puantiyeler, bir tarafta hayvan desenleri, diğer tarafta grafik oyunlar... Tabii ki kış çiçeklerini ve ekoseyi de unutmamak lazım. Yeni sezonda tarzınıza uygun bir desen mutlaka var; ister leopar, ister ekose, isterseniz renk bloklu grafik desenleri...

Yumuşak renkler
Sonbahar ve kış tabii ki ilkbahar ve yaz kadar parlak olmamalı. Ama bu demek değil ki siyahlara, grilere bürünelim. Yeni sezon “çok parlak” olmak istemeyenler için uçuk renkler öneriyor. Lila, bal rengi, somon rengi gibi yumuşak tonlar da yeni sezonda çok moda.

Canlı renkler
Yumuşak renklerle de parlamanız ve modunuzu yükseltmeniz mümkün. Baştan aşağıya yumuşak renkler giydiğinizde, tek bir canlı renkle tamamen farklı bir etki bırakabilirsiniz. Canlı renklere sahip bir eşarp, şapka, ayakkabı, çanta gibi aksesuvarlarla kışın soğuk günlerine yaz havası getirebilirsiniz.

Vişne rengi
Portakal rengi, fuşya ya da parlak kırmızı; fazla iddialı geliyorsa önerimiz vişne rengi tonlarını denemeniz. Sonbahar-kış sezonunda da çok moda olan koyu kırmızı; bu aylara hem renk katacak hem de elegan ve şık görünmenizi saağlayacak.

Gece mavisi 
Evet belki de "in" tahtını sallayan renk; gece mavisi. İster ofise, ister partiye isterseniz de alışverişe giderken gece mavisi giyebilirsiniz. Deneyin, vazgeçemeyeceksiniz.

Natürel
Natürel tonlar bütün mevsimlerin vazgeçilmezi. Ama bu sezon natürel tonları canlı renklerle karıştırmak  çok daha çekici görünmenizi sağlayacak. Ya da baştan aşağıya aynı renge bürüneceksiniz. Karar sizin.

Kaynak: HTHayat ✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe