Erkeklerin kadınlardan soğuma nedenleri

0
Erkekler bir çok nedenden dolayı kadınlardan soğuyabilir. Ancak bunların çok yaygın olan 9 tanesi var ki sayfalara sığmayacak olan Erkekleri kadınlardan soğutan nedenler listesinin en başında geliyor. İşte erkekleri kadınlardan soğutan bu 9 neden…

Dedikodu: 
Erkekle sürekli başka kadınların görünümleri ve yaptıkları hakkında konuşan kadınlardan hiç hoşlanmazlar. Kendilerini böyle kadınların yanında rahat hissetmedikleri gibi, bu davranışı çok da salakça bulurlar.

Servet düşkünlüğü: 
Hiçbir erkek esas çekici olan şeyin cüzdanı olduğu düşüncesinden hoşlanmaz. Hatta ‘ne iş yapıyorsun?’ sorusunu bile ‘ne kadar paran var’ diye algılayıp huylananına da rastlanır.

Kıskançlık: 
Bu, kadının kendi kendini bitirmeye başlamasıdır. Bir erkeğe yakın olmanın yollarından birisi ona özgürlüğünü vermektir.

Sürekli beraberlik: 
Bazı kadınlar yanlarında erkekleri olmadan bir şey yapamazlar. Ne sinemaya gidebilirler, ne de restorana. Yapacakları her şeyde erkeklere bağlıdırlar ve günde 10 kez ararlar. Bu tür davranışlar da erkekleri tam anlamıyla deli eder.
ve diğerleri

Eski aşkından konuşmak: 
Bir kadın sürekli eski ilişkisinden bahsederek yanındaki erkeğe ya onu yeterli bulmadığı ya da eski aşkını unutamadığı izlenimini verir. Bu da erkeğe edilecek en büyük hakarettir herhalde.

Dırdırcılık: 
Sürekli eleştiren ve hiçbir şeyi beğenmeyen kadınlar da erkekleri canından bezdirir.

Sızlanmalar: 
Sürekli bir derdinden bahseden kadınlar karşılarındaki erkeği yorar ve sıkarlar. Çünkü erkek, kadının problemini mutlaka kendisinin çözmesi gerekiyormuş gibi bir hisse kapılır.

Saçmalamak: 
Kuaförünün ne söylediğinden ya da başkalarının ne giydiğinden, nerelere gittiğinden bahsetmek ve daha kötüsü bunu sürekli kılmak yerine içinde kadın ve erkeğin birlikte ilgilenebileceği konu başlıkları bulmak daima daha iyidir.

Bekletmek: 
Bilinen en yaygın kadın hastalıklarından biri de bekletmektir. Bekletmeyi alışkanlık haline getiren kadınlara tavsiyemiz, bundan bir an önce kurtulmalarıdır.
✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !