Turuncukasa.com’un Hediye Setleri ile Sevdiklerinize Yılbaşı Hediyesi Verin

0

Hediye almak kadar, vermek de herkesi mutlu eder. Hele mecburiyetten değil de, çok sevdiğiniz birine hediye alacaksanız saatlerce dolaşmayı göze alırsınız değil mi? Ancak artık zaman çok kısıtlı, her şeye yetişmek bu zamanda pek mümkün olmuyor. O halde teknolojinin nimetlerinden faydalanıp, güvenli alışveriş sitelerinden hediyenizi seçmek, en akıllıca çözüm gibi görünüyor. Böylece hediyenizi hem çok uygun fiyata satın alabiliyorsunuz, hem de ürünler ister sizin, ister hediye edeceğiniz kişinin adresine hem de hediye paketi yapılarak yollanabiliyor. Hediye alanlar için en çok tercih edilen ise, genel olmayan, o kişiye özel ürünler. Bunlar arasında kozmetik ürünler de yer alıyor.

Yılbaşı hediyesi olarak, siz de sevdiklerinize kozmetik setlerinden vermek isterseniz, sizi Turuncukasa.com ile tanışmaya davet ediyoruz.

Turuncukasa.com, Nusellus İlaç Ltd.Şti.nin online alışveriş sitesi. 2010 yılında üç eczacı ve bir makine mühendisi ortaklığıyla Antalya’da kurulan Nusellus İlaç, önce ilaç ve kozmetik ürünleri dağıtımı alanında faaliyete başlamış, ancak geniş tedarik ağı ile sektördeki boşluğu görerek, AR-GE çalışmalarını bu yönde yoğunlaştırmış ve ürün çeşitliliğine gitmiş. Bugün Nusellus İlaç; 440 marka ile anne-bebek ürünleri, güneş koruyucular, makyaj ürünleri, cilt bakım ürünleri, medikal ürünler, cinsel sağlık ürünleri, saç ve vücut bakım ürünleri, besin takviyeleri, sağlık ürünleri ve kişisel bakım ürünleri gibi alanlarda 10.000’i aşkın ürün çeşiti ile birçok seçkin mağazaya toptan dağıtım yapmakta ve sitesinden online satış da gerçekleştirmekte… Toptan tedarikçi firma olmanın avantajını, Turuncukasa.com da satışını yaptığı perakende ürünlere de yansıtan firma, sektörde lider olma yolunda ilerliyor.

İnternet adresini tıkladığınızda gelen ekrandan hediye setleri bölümüne tıklarsanız, kadın ve erkeklere özel düzenlenmiş, hediye setleri ekranınıza gelecek. Hediye setleri, değişik marka ürünlerin en çok satanları bir araya getirilerek hazırlanmış. Bu ürünleri tek, tek almaya kalkarsanız fiyatın daha yüksek olacağını göreceksiniz, çünkü hediye setleri yapılırken, tüketicilere özel fiyatlarla sunulmuş. Alışverişinizi ister kredi kartınıza 9 taksit, isterseniz kapıda tek ödeme veya nakit seçeneği ile yapabiliyorsunuz. 150 TL ve üzeri alışverişlerinizde ise kargonun bedava olduğunu belirtelim.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !