Yaz mevsimine kadar sıkılaşmaya var mısınız?

0
Bölgesel zayıflama denilince son günlerin en etkin yöntemleri olan ve lazer ailesinin yeni üyeleri arasında yer alan lazer lipoliz yöntemi, prosedüreleri açısından, oldukça etkili sonuçların alınmasında fayda sağlıyor.

Estetik International Sağlık Grubu, kliniklerinde uygulanan lazer lipoliz hakkında açıklamalarda bulundu:” Geleneksel bağlamda düşünebileceğimiz liposuction yöntemine nazaran pek çok artısı ve faydası bulunan lazer lipoliz tekniği, bugüne kadar yağ aldırma başlığı altında yapılan diğer tüm uygulamaları rafa kaldıracağa benziyor çünkü aynı zamanda sıkılaşma da sağlıyor.

Lazer lipoliz bölgesel yağlanmalardan kurulmak isteyen pek çok insana, alternatif bir yöntem. Estetik ve güzelliğin son derece büyük ivme kazandığı modern dünyamızda, aynı oranda kilo sorunu ve bölgesel yağlanma problemlerinde de artış gözlemleniyor. Sürekli yapılan diyetler, spor salonlarına ayırılan vakitler ve harcanan paralar, çoğu zaman kilo almamak için açılan bu savaşta daha iyi sonuçlar alabilmek için. İnsanlar tüm bunlara ek olarak artık pratik lazer lipoliz gibi teknolojilere yöneliyorlar”.

Avantajlarıyla Lazer Lipoliz

Estetik International Sağlık Grubunun yaptığı açıklamada lazer lipoliz tekniğinin ayrıntılarına değiniyor: “Lazer lipoliz işleminde, bedenden yağlı bölgenin çıkarılması için küçük boyutlu bir kanül kullanır. Bu yöntemle hastalarda morarma ve geleneksel liposuctionda olduğu gibi şişme olasılıkları ortadan kaldırılır. Kanülün deri altına sokulması çok ince kesiler vasıtasıyla yapılır ve bu alanlarda işlem sonrası hızlı iyileşme gözlemlendiği gibi, enfeksiyon riski de aza indirgenir.

Lazer lipoliz işleminin bir diğer avantajı da, hastanın tüm işlem boyunca uyanık durumda bulunmasıdır. Cilde sürülen anestezik kremler, yağın çıkarılması için yapılan kesi alanlarına sürülür. Deri altına sokulan kanül, lazerle eriyen yağ tabakasının dışarı atılmasına, temel yağ dokusunun ısınmasına, cilt altında çapraz bir işlem yaparak diğer dokuların tahriş olmamasına fayda sağlar. Kanül çıkarıldıktan sonra incecik bir yara bandı ile kesi alanı kapatılır ve işlem sonrası hasta hemen evine gidebilir”.

Kolajen üretimini artırıyor

Lazer lipolizin aynı zamanda cildin yeni kolajen üretimine teşvik ettiğini ve dermal katmanlar arasında çok belirgin bir sıkılaşmanın oluşmasını sağladığını vurgulayan Estetik International Sağlık Grubu “ Lazer lipoliz yaptıranlar altı aya kadar ciltlerinin sıkılaşma sürecinin devam ettiğini gözlemleyeceklerdir. Lazer lipolizin bu etkisi ciltte gevşeklik yaşayan pek çok hastada oldukça memnuniyet verici sonuçların alınmasına yol açıyor.

Lazer lipolizin bir başka avantajı ise, yağın çıkarılması için daha küçük kesilerle, daha farklı alanlarda uygulama yapılabilme şansını doğuruyor olmasıdır. Diz ve ayak bilekleri civarındaki yağlı alanlar, çene altındaki gıdık yağlanması, kollar, bel ve bacaklar veya karın bölgesine uygulanabilir” ifadesinde bulundu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe