Saç ekiminden evvel mutlaka…

0

Saç ekimi saç dökülme ve kellik sorunu için günümüzde yapılan en etkili ve en doğru seçenek olarak kabul edilirken, her 5 kel erkekten 3’ünün yaptırmayı düşündüğü saç ekimi aynı zamanda en fazla istismar edilen konuların başında yer alıyor

Estetik International Sağlık Grubu, Saç Ekimi ve Saç Tedavileri biriminin yaptığı açıklamaya göre saç ekimi konusunda insanların öncesinde araştırma yapması ve konu hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olması gerekiyor: “En doğru şekilde saç ekimi yaptırma kararını vermek istiyorsanız mutlaka araştırma yapmanız gerekiyor.

Kel bir insanın en değerli hazinesi, saç ekiminde kullanılacak sağlıklı saç kökleridir ve eğer talihsiz bir kararla, işin uzmanı olmayan birisine saç ekimi yaptırırsa, mevcut saç köklerini de kaybeder. Bu sebeple karşınızdaki doktorun ve kliniğin kendini ne kadar fazla geliştirdiğini ve son teknoloji saç ekim tekniklerini kullandığını anlamak için, sizin de kendinizi saç ekimi konusunda bilgilendirmeniz ve araştırma yapmanız gerekiyor”.

Ülkemizde en fazla istismar edilen konu

“Saç ekimi cerrahisi tıbbı bir uzmanlık gerektirir. Fakat ülkemizde özellikle son zamanlarda istismar ediliyor. Kellik sorunu yaşayıp saç ekimi yaptırmak isteyenler, sadece ucuz olduğu için, saç ekimini yapacak olan kişilerin uzmanlıklarını kontrol etmeden ve fark etmeden bir uzağa düşüyorlar.

Estetik International Sağlık Grubu olarak perspektif bakış açısıyla saç ekimi prosedürlerinin ardındaki temel bilimi anlayarak ve tüm bunları gerçekleştirmek için gerekli olan estetik ve sanatsal bakış açısını koruyarak hareket ediyoruz. Diğer yandan, ne yazık ki bize gelen hastaların %20 ise, daha evvel saç ekimini denemiş ve olumsuz sonuç almış insanlardan oluşuyor. Çünkü çoğu saç ekimi merkezi olaya sadece hasta almak ve para kazanmak olarak bakıyorlar”.

Araştırın, sorular sorun

“Artık biliyoruz ki estetik cerrahlar ve saç ekimi konusunda tıp otoriteleri en etkili saç çıkarma, kellik sorununun önüne geçme çaresinin saç ekimi olduğu görüşündeler. Fakat kişilere hangi saç ekimi prosedürünün uygun olduğu ise, sadece saç ekimi uzmanının muayenesi sonucunda ortaya çıkacaktır.

Dolayısıyla muayene olmadan size konu hakkında kesin ve net saç ekimi fiyatı dahi veren merkezlerden uzak durmak en doğrusu. Randevu alın ve sadece bir yere bağlı kalmayın, farklı saç ekimi merkezlerinin görüşünü alın. Bu şekilde kıyaslama yapabilir, kliniklerin hijyen koşullarını kontrol edebilir, daha evvel saç ekimi yapılan hastaların öncesi ve sonrası resimlerini bile inceleyebilirsiniz.

Aynı zamanda gittiğiniz klinikte daha evvel saç ekimi yaptırmış hastalarla da konuşma şansını yakalarsınız. Kontrol muayenesine gelmiş bu insanlara da soru sorabilir, memnuniyetlerini irdeleyebilirsiniz. Mutlaka saç ekimi doktorunun aldığı diplomayı ve konu hakkında varsa sertifikalarını görmek isteyin”.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe