Yeni Trend Alarmı: Kadınlarda karın kası

0

Spor yapmaya vakit bulamayanlar ve karın kasına yönelik egzersizlerden cevap alamayanlar bayanlar, 1 saat içinde karın kası estetiği ile fit bir görüntüye kavuşabiliyorlar

Estetik International Sağlık Grubu kurucusu Op. Dr. Bülent Cihantimur karın kası estetiği hakkında açıklamalarda bulundu: “Karın kası yapmak son derece zorlu bir antrenman ve vakit ayrılması gereken bir süreçle gerçekleşiyor. Özellikle son zamanlarda bayan hastalarımızda karın kası estetiği talebi oluştu.


Zamansızlıktan söz ediyorlar ve dahası aşırı bir kas görüntüsü de istemiyorlar. Ayrıca buna ayıracak zamanı olmayanlar, daha çabuk bir şekilde sonuç almak isteyenler ise, karın kası estetiğine başvuruyorlar. Bireyler her zaman spor yapmalı, besinlerine dikkat etmeli fakat diğer yandan profesyonel bir şekilde çalışmaya vaktiniz yoksa karın kası estetiğinden faydalanabilirsiniz”.

Son derece etkili ve pratik bir uygulama

“Hepimizin karın, göbek bölgesinde kas var. Fakat üzerine binen yağ tabakası yüzünden ve tabi kaslar çalıştırılmamışsa belirgin şekilde durmazlar. Karın kası estetiğinde amacımız bu kasların üzerindeki yağlara, kas şekli vermektir. Kullandığımız teknik liposculpture metodudur. Kasların hemen kıvrım yerleri üzerine gelen yağ birikimini inceltiyoruz. Bu şekliyle kaslı bir görünüm oluşuyor. Söz gelimi hastanın bu bölgede çok fazla yağı varsa, bu seferde karındaki yağlanma sorununu yağ alımı yaparak, çözümlüyoruz ve burun üzerinde çalışmaya başlıyoruz.

Hastanın kasları üzerine denk gelen yerlerdeki yağlar bir heykeltıraş titizliği ile inceltilir ve şekil verilir” diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, uygulamanın ortalama 1 saat kadar sürdüğünü açıkladı.

Avrupa’dan çok talep var

Cihantimur, İngiltere başta olmak üzere tüm Avrupa’dan gelen sınır ötesi hastaların son zamanlarda karın kası estetiğini çok fazla talep ettiklerini de vurguladı ve ekledi:

“Uygulama son derece etkili ve pratik, iyileşme dönemi son derece kısa olduğu için özellikle sınır ötesi hastalar, karın kası estetiği için ülkemizi tercih ediyor. Kadın hastalar sonuçtan çok memnunlar. Kliniklerimize gelerek tedavisini oluyor ve hatta ülkesinden çok daha uygun fiyatlara bu uygulamayı yaptırarak, evlerine dönüyorlar”.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe