Botoks ve dolguyla 10 dakikada yeni profil

0
Botoks ve dolgu uygulamalarının kırışıklık ve hacim kaybı yaşayan cilt bölgelerindeki etkinliğinin yanı sıra, bu enjeksiyonlar düşük burun ucu ve estetik bir profil oluşturmada da kullanılıyor

Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur, botoks ve medikal dolguların burun estetiÄŸi için nasıl kullanıldığını açıkladı: “Botoks estetik alanında, 21. Yüzyılın en çok yapılan uygulaması.

Dolgu uygulamaları da hemen arkasından onu takip ediyor. Düzenli bir ÅŸekilde bu iki uygulama yapıldığı takdirde, yaÅŸlanma belirtilerini geciktirmek ve olası mimik çizgilerinin derinleÅŸmesini önlemek mümkün olabiliyor. Botoks ve dolgular sanılanın aksine sadece bu bahsettiÄŸimiz iÅŸlevlere sahip deÄŸil, farklı deformitelerin düzeltilmesinde de kullanılıyor. Burun estetiÄŸinde ise, özellikle profilinden memnun olmayan, burun ucuna estetik bir form kazandırmak isteyenlerin imdadına bu iki medikal teknik koÅŸuyor”.

10 dakikada kalkık ve estetik bir burun

“ Burun ucunun biraz daha kalkık olması her zaman istenilen bir duruÅŸtur bunun yanı sıra yaÅŸ almaya baÅŸladıkça burun ucunun düştüğünü gözlemleriz. EÄŸer burnunuzda radikal bir sorun yoksa ve sadece bu düşüklüğü yok etmek istiyorsanız, burun ucuna ameliyatsız bir iÅŸlemle, hafif bir dikleÅŸtirme yapılabilir. Botoks enjeksiyonunu burnun ucunu aÅŸağı çeken kaslara enjekte ediyoruz ve bu dikleÅŸmeyi saÄŸlıyoruz. Ayrıca aynı bölgeye dolgu uygulamalarıyla kontür düzeltmeleri yapabiliyoruz. Bu sayede ufak dokunuÅŸlarla radikal olmayan ama profili gerçek anlamda deÄŸiÅŸtirip estetik hale getiren bir sonuç çıkıyor” diyen Cihantimur, iÅŸlemin ortalama 10 dakika sürdüğünü belirtti.

ÅžiÅŸlik ve morluk oluÅŸmuyor

“EÄŸer burun ucunuzu aÅŸağı çeken mimik kasları çok çalışmaya elveriÅŸliyse botoks ve dolgu uygulamasından son derece fayda görebilirsiniz. Ayrıca kliniklerimde, yine burun ucunu kaldırmaya yönelik Basit Burun EstetiÄŸi operasyonları da etkili sonuçlar veriyor” diyen Cihantimur, burna yapılan dolgu ve botoks uygulamalarının ÅŸiÅŸlik ve morluk gibi belirtiler göstermediÄŸinin de altını çizdi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !