CO-RE-NA’dan İnsanlık Adına Büyük Adım

0
1998 yılında kurulan CO-RE-NA firması hizmetlerini, her gün daha da küreselleşen dünya pazarında global platforma taşıma amacı ile 2007 senesinde Ecza Deposu Ruhsatı aldı. Tüm dünyadaki sağlık hizmetlerindeki kalite çıtasını yükseltmede aktif rol alan CO-RE-NA Ecza Deposu kısa zamanda güçlü hizmet ağı ile 6 kıtada toplamda 86 ülkeye tedarik sağlar duruma geldi.

Uluslararası alanda ilaç ve tıbbi ürün temini konusunda uzmanlaşan ve kurulduğu ilk günden beri güvenilir ve yüksek kalitede tedarik zinciri oluşturmayı hedefleyen CO-RE-NA Ecza Deposu, pazardaki yerini her geçen gün arttırmanın yanı sıra “İnsani Yardım Projeleri”ne verdiği desteklerle de ön plana çıkmakta. Merkezi Ankara’da bulunan firma, kar amacı gütmeksizin yerel ve uluslararası platformda ihtiyaç sahiplerini birçok farklı “Sağlık Projesi” ile desteklemekte.

Jeopolitik konumunu göz önünde bulundurarak projelerini Orta Doğu üzerinde yoğunlaştıran CO-RE-NA Ecza Deposu, günümüzde en çok insani krize ev sahipliği yapan ve her türlü ihtiyacın en üst seviyede olduğu bu bölgede yardımlarını aktif bir biçimde sürdürmekte. Sorunlu bölgelerde toplamda 15 farklı sivil toplum kuruluşu ile iş birliği içerisinde olan CO-RE-NA Ecza Deposu, bölgedeki halkın hayati ihtiyaçlarını karşılamakta. Destek olduğu insani yardım projeleri ile bölgeye farmasötikal yani ecza ve ilaç ürünleri kaynağı sağlamakla beraber, tedarik ettiği kişisel temizlik ve hijyen paketleri ile ihtiyaç sahiplerine yardım etmekte. Firma, bu iki alandaki destekleri ile bölgenin hem acil durumlar karşısında gereksinim duyduğu medikal ihtiyaçların karşılanmasında, hem de uzun vadedeki ihtiyaçların karşılanması yolunda sivil toplum kuruluşları ile birlikte insani sağlık yardımı projelerine destek olmakta.

Farmasötik sektöründen CO-RE-NA, yerel ve uluslararası platformda hizmet kalitesini artırırken, Orta Doğu başta olmak üzere ihtiyaç sahibi bölgelere yaptığı yardımlar ve destek olduğu sağlık projeleri ile toplumsal sorumluluklarını da yerine getirme adına büyük çaba sarf etmekte. 2015 yılının sonuna gelindiğinde toplamda 15 sivil toplum kuruluşu ile birlikte sayısı yüze varan “İnsani Sağlık Projesi”ne katkıda bulunan firma, sektöründeki diğer firmalara örnek teşkil etmekte.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !