Plajda sizi en mutlu edecek operasyon

0
Mummy makeover olarak geçen karın germe ve meme estetiği operasyonları aynı seansta yapılabilen uygulamasıyla, plaj vücuduna sahip olmak isteyenlerin yardımına koşuyor

Özellikle karın sarkması ve meme deformasyonu yaşayan kadınlar, plaj kıyafetleriyle ilgili sorun yaşıyorlar. Günlük giysilerle bir şekilde bu yaşadıkları sorunu kamufle etseler bile, tatil mevsimi geldiğinde, bu durumu saklamak çok zor.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan ve estetik uygulamalarla sorunun nasıl düzeltilebildiÄŸini anlatan Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur: “ Formunu kaybetmiÅŸ karnın ve karın duvarının ÅŸekillendirilmesi ve yapılan kesiden aynı zamanda meme implantının da göğüs gölgesine yerleÅŸtirilmesi mümkün. Özellikle doÄŸumla birlikte yaÅŸanan karın sarkması ve ÅŸekilsizliÄŸi ve ayrıca emzirme dönemi sonrası yaÅŸanan meme dolgunluÄŸunun kaybolması ve tabii sarkması, bu operasyonla pratik bir ÅŸekilde düzeltilebiliyor” ifadesinde bulundu.

Karın germe ve meme büyütme operasyonu
“Karın ve meme bölgesindeki estetik sorunlar kadınlarda büyük oranda mutsuzluÄŸa sebebiyet veriyor. Karın bölgesi yaÄŸlanmaya müsait bir bölge ayrıca doÄŸum sonrası oluÅŸan çatlaklar da bu gevÅŸeme ve sarkmaya eÅŸlik edebilir. Çatlaklar bir kere oluÅŸmuÅŸsa, günümüz teknolojisiyle bunları gidermemiz mümkün deÄŸil, sadece silikleÅŸtirebiliyoruz. Fakat kadınlar eskisi gibi pürüzsüz bir cilt ve gergin karın, ayrıca formunda göğüsler istiyorlar. Ä°ÅŸte mummy make over dediÄŸimiz yani anne estetiÄŸi, hem karın gölgesini dümdüz bir forma sokuyor, hem çatlaklar gitmiÅŸ oluyor, hem de aynı operasyon içinde meme implantı da yerleÅŸtirilerek uygun ölçülerde göğüslere yeniden sahip olabilme avantajını sunuyor” diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, Türkiye’de her 10 kadından 6’sının doÄŸum sonrası, çatlak, karın ve meme deformasyonu yaÅŸadığını da söyledi.

Anne estetiği nasıl yapılıyor?
“ Anne estetiÄŸi, genel anestezi altında yapılır ve sezaryen dikiÅŸinin hizasından atılan kesiyle baÅŸlar. Sarkık ve formu kaybolmuÅŸ karın derisi fazlalığı çıkarılır, karın duvarı sıkıca yeniden ÅŸekillendirilir. Hastaya aynı zamanda aynı kesiden meme implantları yerleÅŸtirilip konumlandırılır. UzaklaÅŸtırılan derinin tamamına yakını zaten çatlak gözüken cilt tabakasıdır ve haliyle çatlaklar da kaybolur. Karın germe operasyonlarında en fazla dikkat edilmesi gereken konular ise, yeni göbek deliÄŸinin yeri, mon pubis-venüs tümseÄŸi yani sezaryen diÅŸinin altında kalan kabarık alan, dikiÅŸin yeri ve bel bölgesidir. EÄŸer bu saydığımız 4 konu ihmal edilerek karın germe ameliyatı yapılırsa, baÅŸarılı bir operasyon olduÄŸunu söyleyemeyiz” diyen Cihantimur, bu tarz deformasyon sorunu yaÅŸayan pek çok kadının estetik cerrahiden yardım alarak, özgüveni tam bir ÅŸekilde plajlarda diledikleri gibi güneÅŸlendiklerini ifade etti.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !