1 saatte karın kası yapmanın püf noktası

0
Karın kası yapmak için düzenli bir egzersiz programı ve sıkı bir diyet yapıyor olmanıza rağmen hala sonuç alamıyorsanız, estetik cerrahiden yardım alarak, 1 saat içinde hayal ettiğiniz baklava karın şekline kavuşabilirsiniz

Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur, egzersiz yapmadan karın kasına kavuşmanın mümkün olduğunu söyledi ve ekledi:” Karın kası yapmak istikrarlı bir diyet ve spor programı gerektirir. Fakat çoğumuz, bu hedefe tam manasıyla kilitlenemiyoruz ve istenilen sonuçlar da maalesef alınamıyor.

Özellikle gençler arasında karın kası yapabilmek için saatlerini spor salonunda geçirenler var ve ciddi anlamda emek harcıyorlar. Bu emeklerinin karşılığını alanların, istedikleri görüntüye ulaşanların sayısı da az. Bu sebeple, karsın kası estetiği talepleri her geçen gün biraz daha artıyor”.

Karın kası estetiği nedir?

“Karın kası estetiği, az evvel söylediğim gibi, karın gölgesinde belirgin kas yapısı isteyenlere uyguladığımız bir operasyondur. Karın gölgesinde zaten alt yapıda kaslar mevcut, görüntü olarak gözükmemesinin sebebi ise üzerinin yağ tabakasıyla kaplı olmasıdır. İşte karın kası estetiğinde yaptığımız bu yağ tabakasına bir heykeltıraş gibi şekil vermek aslında. Alttaki mevcut kasların şekli boyunca, üzerindeki yağ dokusunun kenarlarını inceltiyoruz. Bu inceltme girintili çıkıntılı ve belirgin görünüme neden oluyor.

Kas görüntüsünde olduğu için de senelerce uğraşılan karın kasına bu şekilde pratik bir çözümle kavuşulabiliyor” ifadesinde bulunan Op. Dr. Bülent Cihantimur, eğer yağ hacmi fazla ise, bunun da uzaklaştırılabileceğini ve geriye kalan yağ ile kas görüntüsü verilebileceğini söyledi.

İzsiz, pratik bir teknik

“İşlemi ince kanüllerle yapıyoruz. Mikro noktasal girişlerle kas kıvrımları üzerindeki yağları eritip, dışarı alıyoruz. Kesi yapılmadığı için, herhangi bir iz söz konusu değil. Hemen sosyal hayatına, ortalama 2 gün sonra iş hayatına dönülebilir. Spora ise 2 ay sonra başlanabilir. Konforlu bir operasyondur.

Spor yapmaya vakti olmayan ya da spor yapıyor olsa dahi bir türlü istediği sonucu elde edemeyen herkes karın kası estetiği yaptırabilir” ifadesinde bulunan Cihantimur, yabancı hastaların saç ekiminden sonra en fazla tercih ettiği uygulamalar arasında karın kası estetiğinin olduğunu da söyledi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe