Avrupa’nın en sıra dışı dört oteli!

0
İtfaiye kamyonunda mı konaklamak istersiniz, samanlıkta mı, yoksa gökyüzünde, bir vincin ucunda mı? Seyahat sitesi momondo, Avrupa’nın en sıra dışı otellerini sizin için araştırdı!

Her tatilde birbirine benzeyen otellerde konaklamaktan sıkıldınız mı? Eğer cevabınız “Evet!” ise seyahat sitesi momondo’nun tavsiyelerine göz atmanızda fayda var. Çünkü Avrupa’nın dört yanından en ilginç, en sıra dışı oteller bu listede!

Amsterdam’a bir vinçten bakın

Amsterdam’da şehri kuşbakışı izlemenize olanak tanıyan pek çok otel mevcut. Ancak Faralda Crane Hotel gibisi yok! Zira NDSM sanayi rıhtımının 50 metre üzerindeki bu otel, eski bir vince iliştirilmiş odalardan oluşuyor. Gizem, Özgür Ruh ve Mistik adlarını taşıyan özel tasarımlı üç süite sahip otel, sanatçıların ve özellikle moda dünyasının ilk tercihleri arasında. Oteldeki bungee jumping tesisatı ise macera tutkunlarının gözdesi.

Samanlığın seyran olduğu otel

Hollanda’nın kuzeyindeki Groningen kenti yakınlarındaki Hayema Heerd Çiftliği, otel olarak hizmet veriyor ve konuklarına şaşırtıcı derecede rahat saman yataklarda uyuma imkanı sunuyor. Samanlıktan dışarı adım attığınızdaysa gerçek bir çiftlik ortamının tadını çıkarıp, etrafta özgürce dolaşan hayvanları sevebiliyorsunuz. Çiftliğin doğal ürünleriyle eşsiz bir kahvaltı yapmadan dönmeyin!

Denizin ortasında bir kale

İngilizler tarafından Portsmouth Limanı’nı III. Napolyon’un saldırılarından korumak için inşa edilen Spitbank Hisarı, günümüzde Spitbank Fort Hotel olarak hizmet veriyor. Dokuz lüks odaya sahip otel, üç bara, bir şarap mahzenine, çeşitli oyun odalarına ve bir teras jakuzisine de ev sahipliği yapıyor. Ancak Spitbank Hisarı’nın alametifarikası, hiç kuşkusuz, İngiltere’nin güney kıyılarının en harika manzaralarını sunan dev deniz feneri.

Bir kamyon dolusu huzur

İskoçya’daki Cairngorms Ulusal Parkı’ndaki The Beermoth, sahiden de ‘butik’ bir otel. Eski bir itfaiye kamyonunda hizmet veren otelde, Viktorya dönemini andıran bir yatak, küçük bir mutfak ve bir odun sobası yer alıyor. Yani fazla bir lüks yok. Ancak uçsuz bucaksız çayırlar emrinize amade. İster uzun yürüyüşler yapın, ister arkanıza yaslanıp doğanın o güzel kokusunu içinize çekin ya da gece vakti yıldızları seyreyleyin

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe