Refleksoloji yaptırmanız için 10 neden

0
Uzakdoğu toplumlarında binlerce yıllık geçmişe sahip refleksoloji batıda yoğun ilgi görüyor. 

Yrd. Doç. Dr. Gamze Şenbursa, dokunmayla gelen mucize olarak nitelendirilen refleksolojiyi neden yaptırmamız gerektiğini 10 maddede açıklıyor:

RAHATLATIR: Refleksoloji derin bir rahatlama terapisidir. Bazı insanlar refleksolojiyi sadece rahatlama kısmından yararlanmak için yaptırırlar.

GENEL RUH HALİNİZİ GELİŞTİRİR: Refleksoloji aslında kutsal bir terapidir. Tüm gün vücut balansınızı kurar ve sizi hastalıklardan korur.

STRESTEN ARINDIRIR: Refleksoloji daha rahat ve dengeli hissetmenizi sağlar. Gün içerisinde kendinize ayırdığınız 1 saattir ve yaşadığınız stres düzeyinizi azaltır.

GERGİNLİĞİNİZİ ALIR: Vücudumuzun her noktasının gün içerisinde ne kadar gerildiğini tahmin edemezsiniz. Vücuttaki gerginliği atmak için refleksoloji en iyi yöntemdir.

KAN DOLAŞIMINI HIZLANDIRIR: Refleksoloji vücuttaki kan dolaşımını güçlendirir. Özellikle de ayak ve bacak bölgelerinde.

VÜCUTTA DETOX ETKİSİ VARDIR: Refleksoloji vücutta detox etkisi yaratır. Bu yüzden refleksoloji tedavisinden sonra toksinlerin atılması için çok fazla su içmek gerekmektedir.

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLENDİRİR: Refleksoloji tekniğiyle ve vücudu ısıtma teknikleriyle bağışıklık sistemini güçlendirmek mümkündür.

UYKUNUZU DÜZENE SOKAR: Refleksoloji tedavisine başladıktan sonra daha rahat uyuyacağınızı hissedeceksiniz özellikle tedaviden sonra.

BEYNİNİZİ DİNLENDİRİR: Refleksoloji fiziksel bir terapi olsa dahi duygusal ve zihinsel düzeyde de çalışılabilir. Rahatlamak için kendinize hediye edeceğiniz bir refleksoloji seansıyla aynı zamanda beyninizi de dinlendirir ve yavaşlatırsınız.

ENERJİNİZİ YÜKSELTİR: Bir çok insan kendini tembel hissettiğini söyler aslında. Bu vücudunuzun düzgün çalışamadığını gösterir. Refleksolojinin dengeleyici etkisi aynı zamanda kendinizi enerji dolu ve canlı hissetmenizi sağlar.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !