Saç ekimine yeni alternatif

0
Kellik ve saç dökülmesi çağımızın en büyük estetik problemleri arasında yer alıyor. Bio Saç ekimi ise, saç ekimine alternatif, yeni bir uygulama çeşidi

Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur, bedene uyumlu biyolojik liflerden üretilmiş Bio saç ekimi hakkında bilgiler verdi: Kellik sorunu yaşayan bir kişinin en büyük ganimeti, ensesinde ya da bedeninde saç ekimi için bulabileceğimiz mevcut saç kökleridir.

Klasik saç ekimini ve Organik Saç Ekimini bu dönor alanlardan aldığımız saç ekimiyle gerçekleştiriyoruz. Fakat bazı kişilerde ekim yapacak miktarda saç kökü bulunmuyor, saçsız durmak da istemedikleri için, konforsuz peruk ya da benzeri materyaller kullanmaya başlıyorlar. İşte bu tarzda bir sorunu olan kişilere son derece etkili ve pratik bir ürünümüz var. Biyolojik liflerden üretildiği için adını Bio Saç Ekimi olarak adlandırdık”.

Bio Saç Ekimiyle gelen doğal görünümlü saçlar

Op. Dr. Bülent Cihantimur herhangi bir sebepten ötürü kellik sorunu yaşayan ve bedeninde nakil işlemini sağlayacak saç kökü bulunmayan kişilerin çoğunun, psikolojik ve fiziksel olarak kendilerini eksik hissettiklerini dile getirdi ve ekledi: Son derece kısa bir süre içerisinde, bu suni doğal saç görüntüsündeki bio saçı ekiyoruz. Ekim işleri deri altına bir kanca gibi bağlama olanağı sağlayan özel alet vasıtasıyla yapılıyor. Cilt altı bir süre sonra ekilen saçın kökünü sıkıca kavrıyor ve herhangi bir şekilde saçların dökülmesi ve kopmasını da engellemiş oluyor”.

“Uzun, kısa, kıvırcık, düz ya da dalgalı saç ektirebilirsiniz”

Bio saç ekiminde farklı alternatiflerde ve renk seçeneklerinde saç ekilebildiğini söyleyen Cihantimur, “Uzun, kısa, kıvırcık, düz ya da dalgalı, mevcut saçınıza hangisi uyumluysa, seçim yapıp bu uygulamayla ekim yaptırmanız mümkün. Bio saç ekiminde saçlar uzamıyor, tarama ya da herhangi bir çekmeye karşı mukavemeti var. Kendi doğal saçı gibi son derece doğal bir görüntü oluşturur. Kel olarak yaşantılarını devam ettirmek istemeyenler için son derece konforlu bir alternatif oluşturuyor” açıklamasında bulundu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe