Türkiye’den Bir Jüri Uluslararası Arama Motoru Ödüllerinde

0
Dijital Pazarlama alanında yapılan çalışmalarının firmalara olan getirisinin Türkiye’de henüz yeni yeni öneminin anlaşıldığını söylemek mümkün. Hatırı sayılır sayıda firma son yıllarda kaynaklarının önemli bir kısmını arama motorlarında belirli bir yer sahibi olabilmek için yönlendirmiş durumda. SEO ve SEM çalışmaları olarak da bilinen bu çalışmaların ülkemizdeki geçmişi dünya üzerinde de olduğu gibi son 10 yıl içerisinde önemli gelişmeler gösterdi. Ülkemizde özellikle ZEO firması ve Yiğit Konur ismini bu alanda yaygın şekilde duymak mümkün.

SEO alanında bilgilendirici yazılarla başlayan Konur’un çalışmaları kısa sürede meyve verdi ve ZEO firmasını kurmasının ardından, Avrupa ve Amerika’da düzenlenen arama motorları ödüllerinde jürilik yapmaya başladı. Yurt dışı ve yurt içi konferanslarda SEO konularında yaptığı konuşmalarla da kısa sürede dikkat çeken Yiğit Konur şimdilerde kurucu olduğu ZEO firması ile düzenli olarak organize ettikleri Digitalzone etkinliğinin on altıncısına hazırlanıyor.

Doğu Avrupa’nın En Büyük Dijital Pazarlama Konferansı
Dijital pazarlama konferansı, firmaların ve kuruluşların pazarlama stratejilerini belirleyen teknolojilerin konuşulmasını ve anlaşılmasını sağlamaktadır. Wil Reynolds, Rand Fishkin ve Gary Illyes gibi alanında uzman konuşmacıları dinleyici karşısına çıkaran Digitalzone’16 etkinliği ile simültane çeviri kulaklıklar sayesinde tüm konuşmaları rahatlıkla dinleyebilir ve takip edebilirsiniz.
Etkinlik içerisinde 10’un üzerinde alanında uzman yabancı konuşmacının yanı sıra, ülkemizde Yiğit Konur gibi dijital pazarlamanın alt dallarında başarılar yakalamış, Hepsiburada.com’dan Okan Kortan, n11.com’dan Uğur Kesici ve ZEO’dan Mehmet Aktuğ’u konuşmacı olarak dinleyebileceksiniz. Üstelik aksiyon odaklı oturumlar ile bilgi alışverişinde bulunma seçeneğini de Digitalzone konferansı sizlere etkinliğin ikinci gününde sunuyor.

Digitalzone’un Ülkemize Katkısı
Digitalzone gibi dijital pazarlama dünyasının öncü etkinliklerinin ülkemizde düzenlenmesi ve dünya çapında Yiğit Konur gibi jüriliğe layık görülen insanlarımız sayesinde, ülkemizin SEO ve diğer dijital pazarlama alanlarında söz sahipliği de her geçen gün gelişme gösteriyor. Bu sayede dijital pazarlama alanı ile ilgilenen kuruluş ve kişiler yurt dışı etkinliklere bir alternatif olarak yurtiçi etkinliklere katılabiliyor, dünyaca ünlü dijital pazarlama uzmanlarına sorularını yöneltebiliyor, yurtiçi uzmanlarımızın başarı basamaklarını nasıl tırmandıklarına ilk elden şahit olarak tecrübelerinden faydalanabiliyorlar.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !