Ofis Dekorasyonunda Evmanya Farkı

0
Çalışanların günlerinin, yaşamlarının büyük bir çoğunluğu işyerinde, ofiste geçiyor. Bu bakımdan işyerinin kaliteli, dayanıklı, şık ve konforlu ürünlerle döşenmiş olması önemlidir. Zira ofiste rahatlık ve estetik görünümün çalışanların motivasyonu ve verimliliğini artırdığı bilinmektedir. 

Bununla birlikte ofis mobilyalarının modaya uygun olsun diye ya da çabuk deforme oldu diye sık sık değiştirilmesi de pek mümkün olmuyor. İşte tüm bunlardan yola çıkarak ofis kurmak isteyen veya ofis eşyalarını yenilemek isteyenlerin kaliteli, konforlu, çok fonksiyonlu ve dayanıklı ürünleri tercih etmelerinde fayda var. Bu bağlamda yüzlerce ofis mobilya ürünün bir arada görülebildiği, hızlı kargo, kargo bedava ve kampanyalı ürün, fırsat ürünü gibi kolaylıkların sağlandığı Evmanya, bir ofis mobilyası dünyasıdır.

Ofis Mobilyasında Bin Bir Seçenek
Ofisini dekore etmek, donatmak isteyenlerin efor sarf etmeden masa başında kahvesini yudumlarken alışverişini yapabilmesinin yolu www.evmanya.com.tr’den geçer. Farklı renk, desen ve dokuda yaklaşık 150 adet ofis koltuğu modeli, çok fonksiyonlu, kullanışlı 80 civarında ofis dolabı, şık ve sade 50 küsur bekleme koltuğu, ofis takımları, kesonlar, masa ve sehpalar Evmanya’nın ofis mobilyası kategorisinde. Dökme süngerli ya da deri konforlu çalışma koltuğu, çalışma sandalyesi, yatar mekanizmalı yönetici koltuğu, ofis sandalyeleri, şef koltukları gibi ihtiyaç duyulan tüm ofis mobilyaları herkese bir tık uzaklıkta. Ofisini tek tek farklı ürünlerden oluşturmak isteyen ya da ofis mobilya takımı kullanmak isteyenler Evmanya’yı ziyaret etsin.

Ofis Mobilya Takımları
Her gün yenilenen ve değişen stoklarla herkesin ihtiyacına, zevkine uygun olabilecek farklı renk, desen ve kombinlerle ofis mobilya takımları Evmanya’da. Özellikle son dönemlerin trendi olan eskitilmiş ahşap desenler, sadelikten yana olanlar için saf beyaz ofis takımları fresh ve şık bir görünüm yaratıyor. Konforlu ve çok fonksiyonlu mobilyaların tercih edildiği ofis mobilyalarında günümüzde dik, keskin ayrıtlar yerine oval, yuvarlak hatlı mobilyalar kullanılıyor. Evmanya’nın trendleri takip eden ofis ürünleri tam da bu paralelde hem şık hem kullanışlı hem de kampanyaları takip edenler için gayet uygun fiyatlı. Zira www.evmanya.com.tr adresine üye olanlar, siteyi düzenli olarak takip edenler hem kargo bedava avantajlarından, hem sepette % 40’a varan indirimlerden, hem de haftanın, günün kampanyalı ürünü avantajlarından faydalanabilecekler.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !