Güzellikte en fazla ihmal edilen bölge

0
Yüz estetiğinin tamamlayıcı bir unsuru olan boyun bölgesi, en fazla ihmal edilen alanların başında geliyor.

“Gergin, taze ve canlı bir yüz yapısı her zaman genç bir yüzde gördüğümüz unsurlardır, estetik cerrahi ve medikal uygulamalarla bu tazeliğin devamını sağlayabiliyoruz fakat çoğu insan boynundaki yıpranmayı ihmal ediyor, görmezden geliyor, sadece yüzüne odaklanıyor. Oysaki boyun, yüzün devamıdır, ayrı düşünülemez ve ihmal edildiğinde ise apaçık yaşı ele verir” ifadesinde bulunan Estetik, Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur, boyun estetiğinin önemini vurguladı.

Boyun yüzle eş zamanlı yaşlanır

Yüzdeki yaşlanma belirtileriyle eş zamanlı bir şekilde form kaybına uğrayan boyun bölgesinde karşılaşılan sorunları anlatan Op. Dr. Bülent Cihantimur:” Boyun bölgesinde en fazla karşılaşılan sorun gıdı oluşumudur. Gıdı zaman içinde sarkar, boyun cilt yapısında form kayıpları oluşur. Bazı boyunlarda özellikle genetik alt yapıdan gelen ve hatta daha genç yaşlarda da rastlayabileceğimiz, platysma batlarının aşırı çıkıklığını gözlemleriz. Yukarıdan aşağı doğru inen bu bantlar ve az evvel saydığım boyun deformiteleri, kişi yüzüne ne yaptırırsa yaptırsın, ne kadar gergin ve canlı bir yüze sahip olursa olsun, illaki bu güzelliğe gölge düşüren unsurlardır. İşte bu sebeple, boyun bölgesi mutlaka yüz estetiğine dahil edilmelidir” açıklamasında bulundu.

Boyun estetiğine Cihantimur Yağ Transferi ve Örümcek Ağı Estetiği

“ Boyunda beliren bu yaşlılık göstergesi sorunlarını ortadan kaldırmak için kliniklerimizde Örümcek Ağı Estetiğinden ve soyadımla anılan Cihantimur Yağ Transfer sisteminden faydalanıyoruz. Örümcek Ağı Estetiği ile gerginlik, yerçekimine karşı direnç ve cilt yapısına canlılık kazandırırken, Cihantimur Yağ Transferi ile gıdıdaki yağı, kök hücreden zengin hale getirerek, çıkık bantların üzerine ince bir hat şeklinde enjekte ediyoruz. Bu teknikle bantlar gözükmeden, pürüzsüz, gergin ve genç bir boyun yapısı elde etmek mümkün oluyor. Kök hücrenin verdiği çabuk iyileştirme avantajı ise, hastamıza son derece konforlu bir iyileşme süreci yaşatıyor” diyen Cihantimur, işlemin kısa süre içinde gerçekleştirildiğini ve son derece doğal, kesi yapılmadan, mikro girişlerle yapıldığının altını çizdi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe