Yılbaşı gecesine cildinizi 20 dakikada hazırlayın

0
Yılın son günü cildinizi 20 dakikada geceye hazırlayın, canlı ve tazelenmiş cildinizle gecenin parlayan yıldızı siz olun

Yılbaşı gecesi, temiz, canlı ve dinamik bir yüzle eski yıla veda edip, yeni yılı karşılamanız için, sadece 20 dakikanızı ayırıp, Örümcek Ağı maskesi ile hazırlanmanız mümkün. Cildi temiz tutmak ve yaşlanma belirtileri ortaya çıkmadan önlemler almak, su içmek, spor yapmak ve beslenme düzenine dikkat etmek, yaşının iyisi olabilmek için yapılması gerekenler arasında bulunuyor. Örümcek Ağı maskesinin Doctor B Aktif Kozmetikleri serisi içerisinde yer almasının nedeni de, evde yapılabilecek son derece pratik bir ürün olmasıdır.

Diğer yaprak maskelerden farklı

Örümcek Ağı maskesi diğer yaprak maskelerden farklı bir kullanıma ve etkiye sahiptir. Özellikle yaşlanma belirtilerinin başında yer alan yanak ve gıdı sarkmasına, son derece etkili bir üründür. Örümcek Ağı maskesinde bulunan çeneyi sıkıca kavrayan lif hattı ve kolajen dokusu, serumla etkileşime geçerek, yüzü sıkılaştırma özelliğine sahiptir. Ayrıca yaşın ilerlemesiyle oluşan “U” harfine benzeyen yüz kontürünün “V” harfine yani daha genç bir forma ulaşmasına fayda sağlar. Örümcek Ağı maskesiyle birlikte kullanılan Örümcek Ağı serumunu ise, tek başına günlük bakım rutininizin içine dahil edebiliyorsunuz. Örümcek Ağı kreminden evvel kullanabileceğiniz Örümcek Ağı serumu, yaşlanma belirtilerinin önüne geçmenize fayda sağlarken, aynı serinin birbirini tamamlayan ürünleri olması açısından da önemli.

20 dakikalık canlandıran bakım

Örümcek Ağı maskesini cildinizin ihtiyacına göre haftada bir ya da iki kez temiz, makyajdan arındırılmış bir cilde uygulamalısınız. Cildimiz ve bedenimiz en büyük hazinemiz, iyi bakıldığı ve eksik kalan takviyeleri yapıldığı sürece yaşlanma belirtilerinin önüne geçmeniz ve var olan form kayıplarını gidermeniz mümkün. Özellikle yılbaşına sayılı günler kala, gecenin yıldızı olmak için, sadece 20 dakikada yapılan uygulamasıyla Örümcek Ağı maskesini deneyimleyebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe