Aileden Biri Huzurevi ve Bakımevi

0
Açılımı “Aileden Biri” olan AB Huzur ve Bakımevi’nin kuruluşu 2014 yılına dayanmaktadır. Kuruluşundan günümüze kadar ihtiyacı olanlara ister evlerinde ister kendi sıcak ortamlarında hizmet vermektedir. Sağlık Bakanlığı’nca ruhsatlandırılan ilk şirketlerden biridir olan Aileden Biri huzurevi ve bakımevi’nın uzman kadrosu tarafından kuruldu.

Misafirlerine sınırsız hizmet sunan huzur ve bakım evi, onları mutlu etmek için ellerinden geleni yapıyor. Huzur evi bölümünde konaklayan misafirleri için üç ana öğün ve ara öğünler ile birlikte günlük oda ve banyo temizliğinin yapılması, odalarının ve eşyalarının temizliği ve tedavilerinin üstlenilmesi ile ilgilenmektedir. Ayrıca sosyalleşmeleri için çeşitli aktiviteler düzenlemektedir. Bakımevi bölümünde konaklayan misafirleri için ise, bu hizmetlere ek olarak 7/24 sağlık personeli gözetimi ile sağlık ve bakım hizmetleri sunmaktadır. Kurum doktoru misafirlerin sağlıkları ile yakından ilgilenmektedir. Tedavileri, ilaç uygulamaları ve beslenme programları düzenli olarak takip edilmektedir. Ayrıca kurumda görev yapan hemşireler ve hasta bakıcıları da doktorlara bu konuda yardımcı olmaktadır. Bütün bu hizmetlerin dışında kurum özel hizmetler de sağlamaktadır. Sürekli refakat hizmeti ile sağlık personelleri 12 ya da 24 saat boyunca misafirlerin yanındadır. Uzman doktor, fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmeti, ihtiyaç görülen misafirlere diyetisyen, psikolog, ağız ve diş sağlığı, hastane sonrası bakımı gibi daha birçok hizmet sunmaktadırlar. Ev de bakılmaksızın isteyen misafirleri için de farklı hizmetleri bulunmaktadır. Tüm bu hizmetler belli ücretler karşılığında verilmektedir. Huzurevi fiyatları, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın Özel Huzurevleri ile Huzurevi Yaşlı ve Bakım Merkezleri Yönetmeliğe göre belirlenmektedir. Her sene bir önceki seneye göre hizmetlerin ve eşyaların artışları göz önünde bulunarak belirlenmektedir. Örneğin; 2016 senesinde İstanbul için taban fiyat 738,3 TL + KDV iken tavan fiyat 3901,1 TL + KDV olarak belirlenmiştir. Özel Bakımevleri için uygulanan KDV oranı %8 oranındadır.

Özel Huzurevi fiyatları odaların tek ya da çok kişilik olması, misafirlerin alacağı hizmete göre değişmektedir. Bünyesinde hem huzur hem bakım evi hizmeti bulunan kurumlar için ise ayrı fiyat uygulaması bulunmaktadır. Aileden Biri Huzur ve Bakımevi’nde hizmet almak isteyenler kurum ile iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirler.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe