Canlı Barbie, bu sefer “Ödüllü Estetik” için İstanbul’daydı

0
Canlı Barbie Pixee Fox, Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur’un ödül alan Genital Güzelleştirme estetiği için İstanbul’daydı

Hayranı olduğu çizgi film karakterine benzemek için sayısız estetik cerrahi operasyonu geçiren Pixee Fox, geçtiğimiz Haziran ayında Türkiye’ye giderek Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur’a Örümcek Ağı estetiği yaptırmış ve basının yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı.

Canlı Barbie lakaplı Pixee, hayallerinin peşinde koşmaya devam ediyor ve yine Cihantimur’un geliştirmiş olduğu, 2014 yılında Altın Bistüri ödülü alan tekniği Genital Güzelleştirme tekniğini deneyimledi. Ayrıca saçlarına Organik Saç enjeksiyonu da yaptıran Pixee, sosyal medya hesaplarındaki takipçileriyle operasyonların aşamalarını paylaştı.

Genital Güzelleştirme nedir?

6 Ocak’ta İstanbul’a gelen Pixee Fox’a yapılan Genital Güzelleştirme operasyonu, genital bölgenin olası sorunlarına total bir bakış açısıyla yaklaşan bir uygulama. Çağdaş uygulamaları içeriğinde barındıran teknikte hastanın kendi yağından elde edilen, kök hücreden zengin ileri düzey yağ transferi de kullanılıyor. Pixee’ye yapılan Ödüllü Genital Güzelleştirme tekniği uygulamasıyla genital bölgesi, ergen bir genç kızın sahip olduğu forma sokuldu. Saçlarındaki cansızlıktan da şikayetçi olan mankene yapılan Organik Saç enjeksiyonu ise, kök hücrenin avantajlarının saç derisinde hissedildiği, bölgeye canlılık veren, saçları dolgunlaştıran ve saç dökülmesini önleyen özelliklere sahip.

“The Dr. Oz Show”’a konuk olarak katılacak

Pixee Fox’un muayenesi, cerrahi planlaması ve kontrolleri Op. Dr. Bülent Cihantimur’un Zorlu Center’da yeni açtığı DoctorB Clinic’de yapıldı. Klinikte basınla buluşan ve röportajlar veren Pixee, ertesi gün operasyona alındı. Uygulamalar sonrası Amerika’ya uçacak olan Pixee Fox, Amerika’nın en çok izlenen Türk-Amerikalı doktor Mehmet Öz tarafından sunulan söyleşi programı “The Dr. Oz Show”’a konuk olarak katılacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe