Kusursuz Kaşlar Artık Mümkün!

0
Kalın kaşların moda olması ile birlikte, seyrek kaşlı kadınlar istedikleri görüntüyü yakalamakta güçlük çekiyor. Makyaj malzemelerinde çözüm bulamayan kadınların imdadına yetişen 3 boyutlu kıl tekniği microblading uygulaması ile her kadın kusursuz kaşlara ve etkileyici bakışlara sahip oluyor.

Kaşlar kadının güzelliğini, yüz ifadesini ve güçlü bakışlarını etkileyen önemli detaylardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Kaşı olmayan ya da seyrek kaşı olan, makyaj malzemeleri ile istediği görüntüyü yakalayamayan kadınların en çok tercih ettiği yöntem; kıl görünümü efekti veren 3 boyutlu uygulama tekniği microblading oluyor.

Microblading uygulamasını Türkiye’ye ilk getiren Kalıcı Makyaj ve Güzellik Uygulamaları Uzmanı Emsal Doğan, doğru ellerde yapılan ufak dokunuşlarla, kusursuz kaşlara ve etkileyici bakışlara sahip olmanın mümkün olduğunu belirtiyor.

Doğal Kaştan Ayırt Etmek İmkânsız

Microblading 3D Kıl tekniği uygulamasının ne olduğunu açıklayan Doğan, “Steril ve tek kullanımlık bir iğne ile doğal ve mineral renklerin deri yüzeyinin hemen altına yerleştirilmesidir. Microblading yönteminde kullanılan boyalar organiktir ve yarı kalıcıdır. 1 yıla kadar kalıcı uygulama ile kaşları gerçek kaştan ayırt etmek oldukça zordur. İşlem 3 seansta tamamlanmaktadır.” dedi.

Modaya Göre Değil Yüz Şekline Göre Kaş Yapılmalı

Doğru kaşın, kişinin kendine yakışan kaş olduğunu vurgulayan Emsal Doğan, “Bir kaş moda oluyor, ardından kadınlar elinde fotoğrafla gelip bana bunu yap diyor. Her kadına her kaşın yakışmayacağını, bir şeyi moda diye yapmanın doğru olmadığını onlara anlatmaya çalışıyorum. Kaş rengi, saç rengi, ten rengi ve kemik yapısı doğru kaş şeklinin verilmesinde çok önemli. Kaşı yaparken altın orana bakıyor, ölçümler yapıyoruz.” açıklamasında bulundu.

Kalıcı Makyajlardan ve Dövme Uygulamalarından Farklı!

Microblading uygulamasının dövmeden farklı olduğunu belirten Doğan, “Kadınlar genellikle microbladingi dövme uygulaması gibi sandıkları için yaptırmaya korkuyorlar. Malzeme ve işlem olarak ikisi son derece farklı uygulamalar. Kalıcı kaş uygulamaları ve dövmelerde sonradan renk değişikliği oluyor. Çevrenizde dövme yaptıran kadınların, kaşlarının mavileşmesi ve kırmızılaşmasından şikâyet ettiklerini görürsünüz. Microblading uygulamasında böyle bir durum yaşanmıyor.” dedi.

Dikkat! Ya Değiştirmek İsterseniz?

Microblading uygulamasını tercih etmenin nedenlerini açıklayan Emsal Doğan, “Kaşınız 1 sene boyunca doğal bir görüntüde kalıyor. 8 ay sonra kaşım kırmızıya ya da maviye döndü gibi bir sorunla karşılaşmıyorsunuz. Ayrıca moda değiştiğinde, kaşınızı inceltmek, saçınızın rengini değiştirmek istediğinizde, hep aynı kaşı kullanmaktan sıkıldığınızda, size ikinci bir şans veriyor gibi düşünebilirsiniz.” ifadelerini kullandı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe