Estetik sonrası nasıl görüneceğiniz artık biliniyor

0
Estetik cerrahi sonrasında “nasıl görüneceğim” kaygısı yaşayan pek çok insanın yardımına, bu endişeye son veren yeni bir teknoloji geliştirildi. Artık sonrası görüntünüzü, estetik yaptırmadan evvel görebiliyorsunuz

Estetik cerrahideki bu yeni teknoloji hakkında bilgiler veren Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur şunları söyledi: “Hastaların en fazla merak ettiği ve gerçek anlamda kaygılandığı konu, operasyonlar sonrasından nasıl görünecekleri mevzusudur. Yenilikleri takip eden ve anında bünyemizde alan bir sağlık grubu olarak, bu son teknoloji cihazı hastalarımızın hizmetine sunduk.

Farklı programlarla bugüne kadar photoshop veya ona benzer programlar kullanarak, hastanın sonrası görüntüsünü, fikir vermesi açısından hazırlardık. Fakat bu yeni program sayesinde 3 boyutlu olarak sonrası görüntülerini hastalarımıza gösterebiliyoruz”.

Hem cerrah, hem de hasta için pek çok avantajı var

“Dediğim gibi 3 boyutlu bir teknoloji ve gerçek kamera çekimi görüntüleri üzerinde çalışma yapılıyor. Hastanın 3 farklı açıdan fotoğrafı çekiliyor ve sisteme yükleniyor. Yapılacak ve planlanmış değişimler program vasıtasıyla gerçekleştirildikten sonra, operasyon sonrası çıkacak sonuca çok çok yakın bir şekilde sonrası görüntüsü elde ediliyor. Bu hem hasta, hem de bizim açımızdan pek çok avantajı beraberinde getiriyor. Hasta çıkan sonuca müdahale edip, istemediği şeyleri söyleyebildiği gibi, aynı zamanda sürpriz bir sonuçla da karşılaşmayacağını artık biliyor” diyen Cihantimur, cerrah için avantajının ise, hastanın olumlu ve kaygısız olarak operasyona girmesidir ifadesinde bulundu.

Dünya ile eş zamanlı olarak bize de geldi

“Dünya ile eş zamanlı bu programı kullanmaya başladık. Operasyon sonrası nasıl görünürüm sorularını tamamen ortadan kaldıran 3 boyutlu sonrası görüntüleme sayesinde ayrıca hastalarımıza sanal gerçeklik ortamında kendini görme olanağını da sağlayabiliyoruz. Büyük bir gözlük gibi düşünebileceğimiz bu cihazı hastamız gözüne takarak, birebir kendisini inceleyebiliyor” diyen Cihantimur, burun estetiğinden, meme estetiğine kadar hemen her operasyon öncesinde bu uygulamanın yapılabildiğini de söyledi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe