Estetikte ufak ama hedefe uygun tedavi

0
Estetik cerrahide son moda sade ama basit olmayan, yalın ama yavan olmayan bir güzellik anlayışı

“Artık birbirine benzeyen, radikal deÄŸiÅŸim yaÅŸamış, oldukça büyütülmüş veya küçültülmüş uzuvlar yok. Ä°nsanların tek istediÄŸi sadelik, doÄŸallık, yalınlık” diyen Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur, estetik cerrahinin geçmiÅŸinde sıkça rastlanan hatalı müdahaleleri günümüzde görmediÄŸimizi ve bunun nedeninin ise, geliÅŸen teknoloji ve estetik cerrahi konusunda yapılan araÅŸtırmalar olduÄŸunu söyledi ve ekledi:” Estetik cerrahi ayrıca sanatsal bir bakış açısıyla yapılması gereken bir bilim. Bu sebeple bir cerrah el becerisini bilimle ve sanatla harmanladığında ortaya çıkan sonuç son derece iyi oluyor.

Hastanın istediÄŸi zaten minimal bir deÄŸiÅŸim, baÅŸka birisi olmak istemiyor. Bu minimalist doÄŸal yaklaşımı ise bize az evvel saydığım teknoloji, el becerisi, sanatsal bakış açısı saÄŸlayabiliyor”

Ameliyatsız estetik bu yüzden seviliyor

“Ameliyatsız estetik müdahaleler hastaya cerrahinin olası komplikasyonlarını yaÅŸatmaz. Ve eÄŸer siz yaÅŸlanma belirtilerini fark eder etmez önlemler almaya baÅŸlarsanız, cerrahiye de ihtiyaç duymazsınız. Ameliyatsız estetik aynı zamanda iyileÅŸme döneminde konforludur, hayatınıza ara vermek zorunda kalmazsınız.

Zaten geliÅŸtirdiÄŸim Örümcek Ağı estetiÄŸinin de bu denli sevilmesinin ve favori uygulamalar arasında gösterilmesinin de yegane sebebi bu aslında. Örümcek Ağı estetiÄŸi aynı zamanda minimalist bir estetik yaklaşımdır. Radikal bir deÄŸiÅŸim yerine doÄŸal, gençleÅŸtirme yapar. Hasta baÅŸka birisine benzemez, gençliÄŸine döner” diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, Örümcek Ağı estetiÄŸinin hacimsel olarak yüzü küçülttüğünü de vurguladı.

Kendi kök hücreleriniz baş tacı

“Minimalist estetik yaklaşımının bir diÄŸer önemli ayağı kök hücreler, yaÄŸ transferi uygulamaları. Artık bu iÅŸlemleri noktasal giriÅŸlerle minimal izlerle yapabiliyoruz. Söz gelimi hastanın kendi bölgesel yağını, ihtiyacı olan bir baÅŸka bölgesine transfer ettiÄŸimizde, mutlaka kök hücreden zengin kısmının avantajlarını kullanıyoruz.

Özellikle yüz bölgesinde yaÅŸanan yaÄŸ kayıpları, sarkmalar, cildin canlılığını kaybetmesi, kırışıklıklar, Örümcek Ağı estetiÄŸi ve yaÄŸ transferi ile çözümlenebiliyor. Yüz 15 yaÅŸ öncesine gidiyor, deÄŸiÅŸim geriye doÄŸru, farklı bir yüz deÄŸil” diyen Cihantimur, yaÄŸ transferi uygulamasında Cihantimur YaÄŸ transferi tekniÄŸini kullandığını ve bu ÅŸekilde kök hücrelerin nakledildikleri yerde tamına yakının yaÅŸatıldığını söyledi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !