Erkek Güneş Gözlüklerinde Zengin Çeşitlilik

0
Dünya üzerinde toplam 44 ülkede faaliyet gösteren Atasun Optik, erkek güneş gözlüğü çemberinde seçkin modellere yer veriyor. Erkeklerin karizmatik duruşunu tamamlamaya yardımcı olan güneş gözlükleri, her sezon modanın yenilikçi detayları ile çeşitleniyor. Atasun Optik'te de birbirinden farklı gözlük modellerine rastlamak mümkün oluyor. Gözlük aramak için artık sokak sokak mağaza mağaza dolaşarak zevkinize uygun modeli aramanıza gerek yok. Online platfom üzerinden tüm ürünleri zevkinize göre filtreleyerek kolayca beğendiğiniz modeli belirleyebilirsiniz.

Göz Sağlığınız Artık Güvenli Ellerde!
Kaliteli görüş açısını destekleyen Atasun Optik, ürün çemberinde yer alan seçkin modelleri ile erkeklerin hem tarzını hem de sağlığını baz alıyor. Yüz hatlarınıza ve tarzınıza uygun tercih edeceğiniz modeller ile gözlerinizi UV ışınlarına karşı koruyabilirsiniz. İster araba başındayken ister deniz kıyısında güneşlenirken isterse de çarşıda yürürken kullanabilirsiniz.

Farklı markaların tasarımları ile beğeniye sunulan ürün çemberinden yenilikçi modelleri tercih edebilirsiniz. Dolce Gabbana , Rayban, Hugo Boss, Gucci, Solaris Polarized ve Solaris Sport gibi daha pek markaya ait ürünler arasında kolayca seçim yapabilirsiniz. Erkek ürün grupları, yüz tipine göre oval, kelebek, yuvarlak, köşeli ve damla gibi farklı kesimlerde dizayn ediliyor. Cam yapıları ise aynalı, degrade, tek renk ve polarize olarak birbirinden farklılık gösteriyor. Yaz aylarına özel erkek güneş gözlüklerinde de daha çok renkli cam eklentiler göze çarpıyor. Sarı, siyah, lacivert, gümüş, kırmızı, mor, gri ve kahverengi gibi farklı renklerden esinlenerek üretilen modeller, hem dinamik hem de cool bir duruş yakalamanıza destek oluyor.

Teslimat 2 Günde Gerçekleştiriliyor!
Erkek güneş gözlüğü koleksiyonu içerisinden model seçiminizi yaptıktan sonra tek tıkla siparişinizi vermeniz yeterli. Yaklaşık 2 gün içerisinde kapınıza ürününüz teslim ediliyor. Üstelik 2 yıllık üretici garanti belgesi, silme bezi ve temizleme spreyi de hediyeli. Online ortamdan avantajlı fiyatlarda satışa sunulan ürünlere göz atabilir ve cazip kampanyalar sayesinde kolayca beğendiğiniz modele kavuşabilirsiniz. Seçtiğiniz modelin tüm Atasun Optik şubelerinden ücretsiz şekilde bakımını ve temizliğini gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz 14 gün içerisinde iade edebilir, 30 gün içerisinde de değiştirebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !