Göğüs Estetiği Hakkında Neler Biliyoruz?

0
Meme Büyütme ve Dikleştirme Ameliyatı Nedir?

Kadınlığın bir simgesi olan meme, kadının yapısına bağlı olarak büyüklüğü değişmektedir. Bazı kadınlarda meme yapısı az gelişmiş iken bazı kadınlarda gelişmiş olmasına rağmen çeşitli sebeplerden dolayı gelişmişliğini kaybetmektedir.

Bunlar, kilo vermekten kaynaklanan küçülme, hamileliğe bağlı olarak emzirmeden kaynaklanan küçülmeler yaşanabilir. Bu durumda kadınlar meme büyütme ameliyatına başvururlar. Küçük memeye sahip olan kadınlar bu ameliyat ile memelerini istedikleri ölçü ve şekli göz önünde bulundurularak Dr Kul tarafından gerçekleştirilir.
Bazı sebeplerden dolayı memelerinde sarkma yaşayan kadınlar ise memelerini dikleştirebilir.

Meme büyütme fiyatları ve meme dikleştirme fiyatları seçim yapılacak protez türüne göre, uygulanacak anestezi şekline göre, hastaneye göre ve doktorun sunduğu ücretine göre farklılık arz etmektedir. Ancak ortalama olarak meme büyütme fiyatları ve meme dikleştirme fiyatları 3.000 TL ila 20.000 TL arasında değişmektedir.

Silikon Ameliyatı Nedir?

Silikon protezler ile meme yapısına ve özelliklerine benzetmek amacıyla meme büyütme ameliyatı yani silikon ameliyatı yapılır. Silikon yüzeyi bakımından, içerikleri bakımından, büyüklüğü bakımından, şekli bakımından çeşitlilik göstermektedir.

Kadınların istedikleri kadar memelerini büyütme düşüncesi yanlıştır. Ulaşılabilecek belli bir sınır vardır. Silikon protezler yapılan çalışmalar sonucunda hiç bir kanser gibi hiçbir hastalığa neden olmadığı ortaya çıkmıştır. Her ameliyatta olduğu gibi silikon ameliyatı da bazı riskler taşımaktadır.

Bu riskleri azaltmak adına ameliyat öncesi bir takım testler uygulanmaktadır. Ameliyat sonrası ise belli çerçevede tedavi edilmektedir. Meme dikleştirme fiyatları buna göre de farklılık arz etmektedir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !