Dantel Modelleri İle Çeyiz Paketlerinizi Canlandırın

0
Hemen hemen her çeyiz paketinde ve bohçasında yer alan dantel modelleri, her geçen gün farklı renk ve çeşitleri ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Oldukça kullanışlı olan ve her kullanıldığı alana yakışmakta olan dantel modelleri ile sizler de farklılıklar ve harikalar yaratabilir ve her alanda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Danteller, çeyizlerin ve her evin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Havlu kenarlarından pike takımı kenarlarına, tülbent kenarlarından yazma ve şal kenarlarına varana kadar pek çok alanda kullanılabilir. Çiçek figürlerinden hayvan figürlerine, isim yazılarından değişik örneklere varana kadar pek çok sembol de dantellerde yerini alıyor. Bu nedenle kadınların olmazsa olmaz olarak baktıkları ve her zaman çeyizlerde yer verdikleri en önemli parçalar dantel örnekleridir. Dantel yapmaya başlamadan önce kaliteli bir ip seçimi yapmanız yararınıza olacaktır. Bu sayede istenen sonuca sağlıklı bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. İp seçimi görselliğe de olumlu bir şekilde katkı sağlar. Bu ayrıntıya mutlaka önem verin.

Dantel Modellerinde Yaratıcılığınızı Konuşturabilirsiniz


Çeyizlerin vazgeçilmezleri arasında yer alan dantel modelleri her zaman kullanıma açık modellerdir. Danteller, havlu kenarlarında ve pike takımlarında daha çok tercih ediliyor. Sizler de artık bilinen örnekleri yapmak ve çeyizinizde yer vermek istemiyor, farkındalık yaratmak istiyorsanız, modellere kendi yaratıcılığınızı ekleyebilirsiniz. Modeller üzerine işlemeler yapabilir, boncuklar ve pullar ile süsleyebilirsiniz. İsminizi işleyebilir ve isminizin olduğu kısmı farklı renk iplerle geçebilirsiniz. Birbiriyle uyumlu olan renkleri kullanabileceğiniz gibi farklı ve zıt olan renkli ipleri de kullanabilirsiniz. Böylece yaratıcılığınızı konuşturmuş olur ve dantellerinizi daha güzel şekilde değerlendirmiş olursunuz. Özellikle de mutfak havlularınızda, daha ince dantellere yer verebilirsiniz ve kullanımı daha rahat olabilir. Şık ve modern bir tasarıma imza atarak havlularınızı daha süslü hale getirebilirsiniz.

Dantel Modelleri Pike Takımlarına Bir Hayli Yakışıyor

Dantel modelleri, havlu kenarlarına ve yazma kenarlarına yakıştığı kadar, pike takımı modellerine de bir hayli yakışıyor. Pikelerin hem yastık kenarlarında hem çarşaf kenarlarında hem de yorgan ve battaniye kılıfı kenarlarında, aynı modellerin kullanılması ortaya harika bir görünümün çıkmasına olanak sağlıyor. Özellikle de pike takımı içerisinde yer alan sembol ve figürlere uyumlu yapılan danteller, renk ile de uyum sağladığı takdirde, hazır gibi duruyor ve yataklarda da son derece hoş bir görünüm yakalanmasına olanak sağlayarak uzun yıllar boyunca kullanım elde ediliyor. Görsel açıdan da şıklığı yakalamanız işinizi daha da kolaylaştıracaktır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe