Sıcak yaz aylarında saçlarda sıcak kahve tonları

0
Yazın gelmesi ve ten renginizin bronzlaşması ile birlikte saç ve makyaj rutinleriniz de buna göre değişiklik gösteriyor. Açık ve buğday tenler bronzlukla birlikte değişirken saçların aynı kalması güzelliği gölgeliyor. Bronzluğunuzu bütünleyen renklerin ve modellerin ne olduğunu merak edenler için işte çözüm!

Tatil sezonun açılmasıyla birlikte şehir hayatından, kalabalıktan, stresten uzaklaşmak isteyen herkes ilk fırsatta güneşin tadını çıkarmaya başlıyor. Özellikle bronz teni özleyen kadınlar için güneşlenmek tatilin en büyük keyiflerinden biri. Bronz tenle birlikte birçok kozmetik ve makyaj alışkanlığımız da değişime uğruyor. Bu değişimle birlikte saç rengi seçiminde yapılan en büyük yanlış cilt tonuna uygun saç rengi seçmemek oluyor. Bu yaz bronzlaşan kadınların cilt tonu ve saç renkleri arasındaki rahatsız edici farktan kurtaran yeni trendleri MOS Nişantaşı Saç Tasarım uzmanları Erkan Uzelli ve Ali Subaşı anlattı.

Sarı ve Kahverenginin Muhteşem Uyumu

Özellikle sarışın kadınlar için tatilden sonraki saç renkleri ve cilt tonları arasındaki uyumsuzluk rahatsız edici olabiliyor. Hem bakımlı hem de daha şık görünmek için uygulayabileceği yöntemleri MOS Nişantaşı Saç Tasarım Uzmanı Erkan Uzelli anlattı: “Bu senenin trend rengi olan sarının ve kahverenginin tonlarını birlikte kullanmak sizi ve saçlarınızı her an bakımlı gösterecek. Hem ışıltının ve gölgelerin gücünden faydalanacak hem de sezonun modasını yakalayacaksınız. Bronz tene çok yakışan ve bütün saç modellerinin çok rahat kullanıldığı bu rengin bakımı da gayet kolaydır. Ayrıca bronz teninize daha da ön plana çıkaracak olan soğuk bej rengi de bu sezonun popüler renklerinden.”

Sıcak Kahve ve Bakır Işıltılar

Bronz tenin bu sene gözdesi olan saç renklerini ise MOS Nişantaşı Saç Tasarım Uzmanı Ali Subaşı, “Bronz tene sahip kadınların tercih edebileceği saç renkleri, karamel kahve tonları, fındık kabuğu kahverengi, kumral saç renkleridir. Kullanılan renklerin özellikle sıcak kahve tonlarında olması, bronz tene yakışan ve ortaya çıkaran bir tercih olacaktır. Ancak kullanılmaması gereken kahverengi tonu ten rengiyle örtüşen, ten rengine yakın kahverengi saç tonlarıdır. Bu saç rengi teninizle benzer olup sizi cansız bir yapıya sokacaktır. Bu da tercih edilmez. Bir dönemin popüler rengi bakıra yeniden bir dönüş yaşanıyor. Yaz aylarında da daha fresh ve canlı bir görünüm için bakır vazgeçilmez bir tercih. ” açıklamasında bulundu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe