Uydu Kumanda Modelleri

0
Teknoloji ürünlerinin içerisinde uydu alıcıları önemli yere sahiptir. İnternet teknolojisinin ve televizyon kanallarının bir uydu kumanda içerisine toparlanması kolay kullanım hizmeti vermektedir.

Teknoloji insan hayatını kolaylaştırmak amaçlı bulunmuş ve geliştirilmiştir. Kullanım içerisindeki teknolojik aletlerin kendilerine özel uzaktan kumandalar mevcuttur. Kullanım kolaylığı sağlayan kumandalar uydu alıcısı içerisinde önemli yere sahiptir. Bireylerin uydu alıcısını kolaylıkla belirlenen noktalardan ayarlayabilmesi bu tarz kumandalar sayesinde olmaktadır. Her ürünün kendine özel kumandası olduğu için kumandalar birçok çeşide ayrılabilmektedir. Uydu alıcısı kumandaları kullanımı çoğalması sunucu üretimi de aynı doğrultu da çoğaltılmıştır. Firmamız bünyesinde de kumanda çeşitlerinin satışını yapmaktayız.

Uydu Alıcısı Kumanda Çeşitleri

Kullanım alanlarına göre çeşitlendirilen kumandalar aynı zamanda kullanılan uydu alıcısı modellerine göre de değişmektedir. Kumanda çeşitleri içerisinde uydu ile bağ kurulan belirli numaralar kodlanmıştır. Kumanda seçimi içerisinde bu kodlara ve uydu alıcısı ile bağlantısına dikkat edilmelidir. Goldmaster uydu alıcısı kumandalarının satışını yapan firmamız 69000, 70000, 72000, 62000, 66000 uydu alıcısı ile kodlanan kumandaları müşterilere sunmaktadır. Goldmaster uydu kumandası içerisinde farklı şekiller ile birlikte siyah ve gri olmak üzere satışları yapılmaktadır.

Tivibu uydu markası içerisinde kullanılan kendine özel modelleri olan kumandaların satışı da firmamız bünyesinde yapılmaktadır. Tivibu IP ve Tivibu olarak iki çeşidi mevcuttur. Bir diğer uydu markası olan Atlanta kumanda serileri de bulunmaktadır. Atlanta ET-5000 uydu kumandası olarak geçen model Atlanta uydu alıcıları için üretilmiştir. Aynı zamanda farklı bir Atlanta uydu alıcısı modeli olan HD Box kumandası da Atlanta uydu alıcısı bünyesinde kullanılmaktadır.

Uydu Kumanda Modelleri

Firmamız bünyesinde üretilen uydu kumandası markaları içerisinde; Next uydu kumandası, Goldmaster uydu kumandası, Botech uydu kumandası markalarında modeller en fazla üretilenlerdir. Sunny uydu alıcısı üzerinden üretilen 9 model kumanda çeşidi bulunmaktadır.

Aynı zamanda Vestel, Skytech, Amstrad, Beko-Arçelik, Hıremco, Akiwa, Mersat, Jemason, Atlanta da uydu alıcıları için üretilen kumanda markaları içerisindedir. Belirli markalar üzerinde farklı 6-7 adet uydu markası bulunurken bazı barkalarda ise 2-3 adet olmaktadır. Bu kumanda modeli sayısının artması ya da azalması tamamen uydu alıcısı içerisinde üretilen belirli modellerden olmaktadır. Grundig, Starcom, Mıcrotime, Woon, Erosat, Korax, Neta, Focus, Avermedia, Clarke, D-SAT, Baff, Digiline, Technobox uydu modelleri tek program dahilinde olduğunda bünyelerinde kullanılacak kumanda modeli bir şekilde bulunmaktadır.

Bu modeller dışında 2 adet kumanda modeli olan markalar; Tristar uydu kumandaları, XBOX uydu kumandaları, JAMESON uydu kumandaları, Atlanta uydu kumandaları, Linx uydu kumandalarıdır. Aynı zamanda içerisinde Premier uydu kumandaları Akai uydu kumandaları da bulunmaktadır.

Uydu kumanda modelleri arasındaki her çeşit kumanda modellerinin satışını yapmaktadır firmamız. Belirtilen isimler dışında; CVS uydu kumandaları, Mersat uydu kumandaları, Hometech uydu kumandaları, Teledünya uydu kumandaları da bulunmaktadır. Kumanda çeşitlerinin doğru modeller arasında seçilerek kullanılmaktadır. Her uydu alıcısını ayarlayabilen belirli modeller bulunmaktadır. Bu modellerin yanlış seçilmesi doğrultusunda uydu alıcısı kumandayı okuyamayacaktır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !