Düşük kaşlara ameliyatsız çözüm

0
Kaş düşüklüğünü ameliyatsız iple kaş asma tekniğiyle çözümleyerek, daha taze ve genç bakışlara kavuşmak mümkün

Yorgun, uykusuz ve cansız bir yüz ifadesi oluşturan kaş düşüklüğü, bugün orta yaşlı hemen herkesin şikâyetçi olduğu estetik sorunlarının başında geliyor.

Op. Dr. Bülent Cihantimur “Kaşlar yüz ifadesini son derece etkileyen uzuvlardır. Zamanla yaş almaya bağlı olarak, alın bölgesindeki hareketlilik, hassas yapıdaki kaşların düşmesine ve göz kapaklarının da sorun yaşamasına neden olur” açıklamasında bulundu ve ekledi: ”Ameliyatsız iple kaş asma yöntemi ise bu soruna pratik, üstelik ameliyatsız bir çözüm sağlıyor “.

Kesi olmadan minimal dokunuşlar

“Kaş kaldırma operasyonları, gelişen teknolojiyle birlikte artık iz bırakmayan, his kaybına yol açmayan ve oldukça kısa sürede uygulanabilen tekniklerle yapılabiliyor. Cerrahi operasyonların olası risklerini ve komplikasyonlarını ortadan kaldıran ameliyatsız kaş kaldırma uygulaması, kesi olmadan, minimal cihazların yardımıyla ip kullanılarak, yani kafatasına askılama tekniğiyle uygulanıyor” diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, ameliyatsız kaş kaldırma operasyonunun, ayrıca botox, Örümcek Ağı estetiği ve Ultherapy gibi tekniklerle kombinlenebileceğini söyledi.

Kaş asmada çift ip tekniği

İple kaş asma tekniğinde en fazla “kaşım tekrar düşer mi” sorusunun sorulduğunu söyleyen Cihantimur konu hakkında şunları söyledi: “Kaş oldukça hareketli bir organ ve yapılan yüz hareketleri nedeniyle hastalar en fazla yerleştirilen iplerin kopmasından endişe ediyorlar. Bu tarz bir problem yaşamamak için anatomik yapıya uygun şekilde çift ip tekniğini kullanıyor ve kafatasına askılama yapıyoruz. Ayrıca iplere binecek olan yük, her iki ipin birbiri üzerinden yükü alabilmesine imkan sağlayarak inşa edilir, yerleştirilir. Bu da çift iple maksimum faydayı sağlayarak, tekrar kaş düşüklüğü sorununun yaşanmasını imkânsızlaştırıyor”.

Çok daha avantajlı

Cihantimur, iple kaş askılama tekniğinin diğer cerrahi ve medikal uygulamalara nazaran çok daha avantajlı olduğunu söyledi: “İple kaş askılama tekniğinde hastaya kesi yapılmadığı noktasal girişlerle uygulama gerçekleştirildiği için pansuman ve bandaj derdi yoktur, anında sosyal hayata dönme şansı verir. Kısa süre içerisinde yapılır. His kaybı yaşanmaz. Cilt yüzeyindeki ince çizgileri gerer ve ayrıca bakışların son derece canlı ve sağlıklı gözükmesine vesile olur”.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe