Temas ederek konuşmak

0
Dokunma tarzinizin iliskiniz hakkinda birçok ipucu verdigini biliyor musunuz?

Dokunma tarzinizin iliskiniz hakkinda birçok ipucu verdigini biliyor musunuz? 

İşte hareketlerinizin tahmin bile edemediginiz ilginç anlamlari!


Yüzünü ellemek                                              

Bu basit görünen hareket aslında duygu dolu bir öpücük kadar anlamlıdır. Partnerinin yüzünü elleriyle kavrayan kişi, partnerine karsı derin duygular beslediğini belli eder. Çoğu zaman çiftlerin bas basayken yaptığı bu hareket, aralarındaki güçlü ve son derece romantik bağı simgeler.   
               
Saçını okşamak

Sevgiliniz gözlerinizin içine bakarak, yüzünüze düsen saçları düzeltiyorsa, mutlu olabilirsiniz. Siz onun için büyük önem taşıyorsunuz demektir. Bu hareketi herkesin içinde yaparsa, birlikteliğinizi ilan etmek istediğini anlayabilirsiniz. Yalnızken bunu yaparsa, sizi korumak istiyor demektir.

El ele yürümek       

El tutuş sekli partnerinize göndermek istediğiniz mesaja bağlıdır. Birbirine sımsıkı bağlı olan çiftler, el ele tutuşurken parmaklarını birbirinin arasından geçirirler. Sırf avuçlarını birleştirmekle yetinen çiftler daha özgür düşünürler, birbirlerine olan güvenleri fazladır.

Sarmaş dolaş

Birbirinizin belinden tutarak yürümek, aranızdaki uyumu simgeler. Kolunuzu sevgilinizin arkasından geçirirken, onun da size arkadan sarılması, sizin sırf sevgili değil, ayni zamanda iyi dost olduğunuzu gösterir. Siz iyi bir takimsiniz ve hayatla bu şekilde yüzleşmeye kararlısınız. İlişkiniz son derece samimi ve birbirinize olan güveniniz de tam.

Kucak kucağa oturmak

Kucaklaşarak oturmanın en popüler sekli 'emniyet kemeri' oturuşudur. Bu oturuşta, sevgilinizle yan yanayken, vücudunuzun üst tarafını hafifçe onunkinin üzerine bırakırsınız ve sevgiliniz koluyla omuzlarınızı kavrayıp sizi kendine yapıştırır. Bu hareket partnerlerin yakin vücut temasına ihtiyaç duyduğunu anlatabilir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe