Doğanın Kadınlara En Büyük Hediyesi

0
Kadınlar en eski çağlardan bu yana güzelliklerini koruyabilmek adına birçok yola başvurdu. Güzelleşmek, ciltlerine ışıltı katmak uğruna birçok kimyasal ürün kullanarak farkında olmadan uzun vadede ciltlerine daha çok zarar veren kadınlar, artık doğal olana yönelme eğiliminde. Doğanın bizlere sunduğu en değerli maddelerden olan ‘KİL’ ise, tüm dünyada doğal güzelliğin ve gençlik sırrının en büyük yardımcısı olarak görülüyor.

Geçmişten bu yana kadınların güzelliklerini korumak, ciltlerine ışıltı katmak amacıyla kulladıkları kil günümüzde de hızla kullanılmaya başlandı. Kimyasal madde içeren kozmetik ürünlerinden uzaklaşan kadınlar, artık çareyi insanlık tarihi kadar eski dönemlerde kullanılmış doğal yöntemlerle elde etme çabasında. Tarihin hemen hemen her döneminde güzelleşmek ve sağlıklı bir yüz ve cilt tenine sahip olmak isteyenler tarafından kullanılan kil, doğal olması ile günümüz kadınlarının da tercih ettiği bir madde. Kil’in hem cilt hem de saç güzelliği için pek çok faydası bulunuyor. Kil; saça canlılık veriyor, saçın uzamasına yardımcı oluyor; cildi güzelleştiriyor ve cilde ışıltı veriyor.

Türkiye’nin doğal kozmetik markası Dermokil; kilin yararlarını en başından beri fark edip kozmetik ürünlerinde kullanarak cildinize sağlık katıp güzelliğiniz ve gençliğiniz koruyucusu oluyor. Dermokil uzmanlarının araştırmalarına göre; kilin içinde bulunan maddeler, cilde ve birçok rahatsızlığa iyi geliyor. Kadınlar güzelleşmek için en eski tarihlerden bu yanı kili sıklıkla kullanıyor. Kilin sivilceleri iyileştirici, kepeği önleyici ve saça canlılık verici birçok faydası bulunuyor. Cilt hastalıkları için de kullanılan kil; pişik, selülit ve ciltteki çeşitli yaralar için kullanılıyor. İstediğiniz ışıltılı bir cilt ise, kil masajından daha yararlı hiç bir şey bulunmuyor. Bunun için yapılması gereken tek şey; temizlenmiş cilde haftada iki kez kil maskesi uygulamak. Gözeneklerde biriken toz ve yağı kil masajıyla temizlenebiliyor.

Her Kil Kozmetikte Kullanılmıyor!

Dermokil ürünlerinin ana üretim maddesi olan kil, içeriğindeki minarelerin farklılıklarından dolayı çeşitli renklerde bulunuyor. Bir çok kil çeşidi bulunmasına rağmen her kil kozmetik sektöründe kullanılmıyor. Dermokil uzmanları, tüketicileri bu konuda çok dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. İçeriğinde kil bulunduğu iddia edilen birçok ürün aslında cildimize çok daha fazla zarar verebilir!

Kil içerisinde vücudun üretemediği en önemli minerallerden Magnezyum bulunuyor. Magnezyum cilt yüzeyinin düzeltmesinin yanı sıra saça sağlık verir, saçları gürleştirir, tırnakları kuvvetlendirir. Cilde zarar veren toksinleri ve yağları yüzeye çıkartarak ciltten atarak cildi onarır, canlandırır ve yapılandırır. Gözeneklerde biriken yağı, tozu ve siyah noktaları temizleyerek cilde pürüzsüz bir ışıltı katar.

Kilin su çekme özelliği ile sürekli nemli olan kil, cilde gerektiği nemi de vermektedir. Dokulara daha fazla oksijen gitmesini sağlayan kil, kan dolaşımını da hızlandırır. Işıltılı, pürüzsüz bir cilt görünümü sağlar.

Sağlıklı, pürüzsüz ve ışıltılı bir cilde en doğal yollarla sahip olmak istiyorsanız ‘kil’ sizin en büyük yardımcınız olacak. Kilin içerisindeki vitamin ve mineraller ile cildinize hem en uygun bakımı yapacaksınız.

Cilt güzelliğinizin ve gençlik sırrınızın kaynağı ‘kil’ kullanarak göz alıcı bir cilde kavuşun!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe