“Haftanın Ürün İncelemesi: Yeni Yumoş Fiesta”

7
       Düzenli takipçilerim beni bilir. Parfümlere, güzel kokulara, kısacası kokusu güzel olan ürünlere karşı özel bir zaafım var. Evim çeşit çeşit tütsüyle, mumla, güzel kokan şeylerle dolu. Mesela ev temizlik ürünleri… Giderim en güzel kokanını alırım. Maksat evim, çamaşırlarım mis gibi koksun. Özellikle de çamaşırların güzel kokması konusunda takıntım had safhada. Yumuşatıcıydı, çamaşır parfümüydü hiç üşenmem, araştırır, soruşturur, birazda markette koklar, en güzelini seçerim.

        Tabii insanın böyle takıntıları olmasının yan etkileri de var. Etrafınızdaki insanlar, böyle şeyleri önemsemeyen kişilerse deli damgası yemeniz işten bile değil (mesela kocanız tarafından). Neyse ki eşim benim bu durumuma alıştı. Hatta takıntıma ortak oldu bile diyebilirim. Gerçi yakın bir zamana kadar sırf gönüller bir olsun diye bana ses etmiyor herhalde diyordum. E şimdi şüphelenmekte haksız da değilim, kocanız markette yanınıza gelip “şuna bir baksana hayatım mis, mutlaka alalım bunu, havluları yıkarız bununla” deyince insanın inanası gelmiyor.

         Ama şüphelerimde yanılmışım. Hem de ne yanılmak, aman allahım… Bizimki geçen hafta eve iki şişe Yumoş’la geldi. Birden şaşırdım, “hayatım niye iki şişe aldın, hem evde vardı yumuşatıcımız” dedim. Ama o da nesi, benim güzel kocacım altın günlerindeki kadınlara taş çıkartırcasına Yumoş’un yeni çıkardığı ürünleri övmeye başladı. Hani alsam bizimkini güne götürsem hiç yabancılık çekmeyecek, hemen ortama adapte olacak. Tam “eyvah adamı sonunda delirttim, motoru yaktı garibim” diyecekken yeni Yumoş Fiesta’yı bir kokladım. Aman allahım… Adamcağız aklını kaybetmekte haklıymış meğersem. O nasıl güzel bir kokudur öyle.

         Nasıl anlatsam size şimdi bu kokuyu… Şimdi iki renk şişede satılıyor Yumoş Fiesta. Kırmızı şişedeki müge ve siklemen kokusuna sahip. İnanılmaz yoğun (zaten ürünün özelliği bu yoğun koku) bir kokuya sahip ve mis gibi çiçek kokusunun yanında fena halde meyveyi andıran bir kokusu var. Çilek ve kirazı andıran bir koku. Kendinize hakim olamazsanız şişeyi kafanıza dikip içebilirsiniz yani, o derece şeker bir koku. Yeşil şişede olansa nilüfer ve yasemin kokusuna sahip. Taptaze, ferah, canlandırıcı bir kokusu var. Kokusu biraz kavun ve yeşil elmayı da andırıyor (koku uzmanı konuştu yine).Yeşil Fiesta’yı kokladığımda  sanki  etrafta mis kokulu çiçeklerin olduğu bir kır düğünündeymişim gibi hissettim kendimi (amanın deliriyorum galiba, cümlelere bak). Bir de çamaşırları bu meretlerle yıkayınca çamaşırlar günlerce mis gibi nasıl kokuyor bir görseniz. O çamaşırların kokusu bile insanı mutlu etmeye yetiyor.

         Sonuçta sevgili kocacığım beni bu hafta şaşırtmayı başardı (evlenme teklif ettiği günden beri ilk defa). Ayrıca gözüme de girmedi değil. En son kendi başına zeytinyağlı enginar pişirmeyi becerdiğinde bu kadar gözüme girmişti (balayından yeni dönmüştük). Size tavsiyem eğer benim gibi güzel kokulara düşkünseniz  Yumoş Fiesta’yı mutlaka deneyin ve becerebilirseniz kocanıza temizlik ürünleri kültürü aşılayın ki “hayatım yumuşatıcı al gelirken” dediğinizde rastgele bir şey alıp gelmesin. Neyse ki ben bizimkine bir şeyler öğretmeyi başardım. Darısı sizin başınıza. Bir daha ki yazıma kadar görüşmek ümidiyle. Kendinize iyi bakın.

Konuk Yazar:  Dilek Dericioğlu

Not: Aslında herkesle paylaşmayacaktım ama okuyucularımdan gizli tutmaya kıyamadığım için paylaşmak istiyorum; Yumoş’un bu aralar www.suprizlerfestivali .com sitesinde başlayacak olan yeni bir kampanyası var. Henüz basına açıkladılar mı bilmiyorum ama süprizleri öyle sıradan süprizler değilmiş.  Neyse… Bunu benden duymadınız!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

7Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. Ben zaten Yumoş ekstra kullanıyordum ama kesin bunu da deniycem . peki bu www.suprizlerfestivali.com daki yarışmanın sonucu ne zaman açıklanıyor ben bulamadım

    YanıtlaSil
  2. Dilek Hanım www.suprizlerfestivali.com sitesine demin girdim ve toplam 17 yumoş saydım, herkese bol şans ama bence bu ödülü ben kazanırım :)

    YanıtlaSil
  3. 10 kere izledim videoyu ve son 3 keredir 19 sayıyorum onun için 19 olmalı :)
    facebook sayfalarında da bu kampanyadan bahsediyorlar http://www.facebook.com/pages/Yumos/119110831437170

    YanıtlaSil
  4. Ben 14 tane görebildim ama seçeneklerde 14 yok ne yazık ki :)

    YanıtlaSil
  5. Bugün Yumoş Fiesta’nın yeşil olanından bir tane aldım, gerçekten mis gibi kokuyor. Reyondaki neredeyse bütün yumuşatıcıları kokladım, daha güzel kokanını bulamadım. Anlamadığım şey, niçin bunca yumuşatıcı varken sadece Yumoş Fiesta gerçekten güzel kokuyor???

    YanıtlaSil
  6. Valla dediğin doğru hakikaten. Aslında diğerleri de fena kokmuyor da, Yumoş Fiesta’yı kokladıktan sonra yanında sönük kalıyorlar galiba. Yoksa bilerek dandik kokulu yapacaklarını zannetmiyorum :)

    YanıtlaSil
  7. dediklerinize katılıyorum, tek bir şey haricinde…. bence yumoş fiestanın kırmızısı gelmiş geçmiş en güzel yumuşatıcı kokusu =) pardon ama yeşilinden güzel =)

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !