G Noktasından Ötesini Bulabilirsiniz

0
Vücudumuzun erotik noktası yalnızca G noktası değil! Seks dilinde en sevilen harf olan G, artık yerini başka harflere bırakıyor desek, şaşırır mıydınız?

Cinsel yaşamlarını renklendirmek isteyenler seks koçlarına başvurduklarında aslında orgazma giden yolun yalnızca G noktasından geçmediğini biliyor.

Muayyengunler.com yıllardır aranan ancak bulunamayan noktaları açıklıyor.

Peki Nerede Bu G Noktası?

Her insana göre değişen, kadın ve erkekte farklı yerlerde olan G noktaları aslında kısaca hassasiyet ve keyif noktaları. Yani partnerinizin G noktasının tek bir nokta olduğunu düşünüyor ve onu bulamadığınızda zevk almasını sağlayamayacağınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.

G noktasının isim babası olan Doktor Grafenberg’in tarifine göre; G noktası, vajina girişinin ortalama dört santimetre sonrasında.

A Noktası Nedir?

Anterior Fornix Erotic olarak anılan bölge vajinanın en dibinde yer alıyor. Bu bölgeye uygulanan baskı ile orgazma hazırlanmak çok daha kolay.

C Noktası Nedir?

Hemen hepimizin çok yakından tanıdığı ve en güvenli orgazm yollarından biri olarak adlandırdığımız C noktası nam-ı değer klitoris. Kadınların büyük bir çoğunluğu yalnızca klitoral orgazm olabiliyor. Aramızda halen klitorisin nerede olduğunu bilmeyen var ise; vajina girişinin üst kısmında ve vajinanın dış dudaklarının bir parçası olarak açıklamak mümkün.

U Noktası Nerede?

Adını Uretra'dan alan U noktası idrar yolunun girişinde bulunuyor. Bu noktaya dokunulması da orgazma giden yolda önemli bir rol oynamakta.

P Noktası Nerede?

P noktası ismini Perineum denilen vajina ve anüs arasındaki bölgeden almakta. Bu bölgeye uygulanan baskı da diğerlerinde olduğu gibi oldukça haz verici ve orgazma hazırlayıcı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !