Cildinize 20 dakikanızı ayırın

0
Örümcek Ağı maskesi yaşlanma belirtilerine önlem almak isteyenlere, anında etkisini gösteren formülasyonuyla, evde pratik bir şekilde uygulayabileceğiniz profesyonel bir cilt bakımı sağlıyor

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur’un geliştirmiş olduğu Doctor B Aktif Kozmetikleri serisinin içerisinde yer alan Örümcek Ağı maskesi, stereoskopik 3D olarak adlandırılan 3 boyutlu bir toparlayıcı etkiye sahip. Ürünün içeriği hakkında açıklama yapan Cihantimur şunları söyledi:” Örümcek Ağı maskesinin içerisinde kuru kolajen lifler bulunuyor. Bu kolajen lifler aşırı ince iplik yapısında ve cildin derin katmanlarına erişebilme özelliği bulunuyor. İçeriğindeki 4 farklı kuru kolajen belirgin bir sıkılaşma etkisi sağlıyor ve cildi toparlıyor. Maskenin yüze uyumlu ve güçlü yapısı yüzün ölü hücrelerden arınmasını, kolajen takviyesiyle gençlik kazanmasını ve sıkılaştırma etkisiyle form kazanmasını sağlıyor. Örümcek Ağı maskesinin içindeki kuru kolajen lifler Örümcek Ağı serumuyla birlikte aktif hale geliyor ve yüze yapışıyor. Özellikle anında sonuç almak isteyenler, akşama bir davete katılmadan evvel cildine evde bakım yapmak isteyenler için pratik bir ürün”.

Yüzünüzde 20 dakika bekletin

Op. Dr. Bülent Cihantimur:” Uygulaması son derece basit. Temiz yüze önce Örümcek Ağı serumu sürülüyor ve ardından Örümcek Ağı maskesi yerleştiriliyor. Kuru kolajen liflerinin aktifleşmesi ve cildin derin katmanlarına ulaşabilmesi için 20 dakika cilt yüzeyinde, kuruyuncaya kadar bekleniyor. İşlem tamamlandıktan sonra Örümcek Ağı maskesi dikkatlice çıkarılıyor” açıklamasında bulundu.

Bu maske kurtarıcınız olabilir

Cihantimur ayrıca:” Yıllar içerisinde cilt elastikiyetini ve sıkılığını kaybediyor, hücre yenilenmesi yavaşlıyor ve kolajen üretimi azalıyor. İnce çizgiler ve kırışıklıklar ortaya çıkıyor, ciltte sarkmalar başlıyor. Örümcek Ağı Maskesi ise işte bu etkileri tam tersine çeviriyor. Evinizde, kendi kendinize kolayca uygulayabileceğiniz bu ürünle, daha genç, daha dolgun ve canlı bir görüntüye kavuşmanız artık mümkün. Özellikle, yoğun iş temponuzdan dolayı sık sık güzellik merkezlerine gidecek vakit bulamıyorsanız, yaşlanma karşıtı cerrahi müdahalelerden korkuyorsanız, kısaca hiçbir şey yapamıyorsanız, evinizde, kısacık bir sürede uygulayabileceğiniz bu maske kurtarıcınız olabilir. Evde 20 dakikanızı cildinize ayırabilirsiniz.” ifadesinde bulundu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe