Eyvah yaz geldi!

0
ÇoÄŸumuz ÅŸortumuzu, askılılarımızı giyip hiç düşünmeden kendimizi güneÅŸe ve yaza bırakabilecek kadar ÅŸanslı deÄŸiliz. Portakaldan karnabahara dönüşmüş selülitlerimizi nerelere saklayacağımızı bilemiyoruz. 

Hele denize gireceğimiz o ilk gün yok mu... Kıştan yeni çıkmış, rehavet içinde, selülitten büklüm büklüm olmuş bir vücutla kendini harika hissetmek o kadar kolay değil. Peki ne yapalım? Denizden, güneşten, tatilden vaz mı geçelim? Tabii ki HAYIR!

Kısa sürede kendimizi yaza hazır etmek için harika yöntemler var. Bunların başında mezoterapi geliyor. Mezoterapinin merak ettiÄŸimiz ayrıntılarını, iÅŸin uzmanından, Özel Dermamed Kliniklerini kurucusu, hayatını medikal estetiÄŸe adamış Dr. Levent Türbedar’dan öğrendik.

“Özellikle yazın kadınlar için denize girmeyi kabus haline getiren selülit, ironik bir ÅŸekilde su ve tuz molekülleriyle doÄŸrudan iliÅŸkili bir hastalık. Deri altındaki yaÄŸ tabakaları arasında biriken suyun neden olduÄŸu portakal kabuÄŸu görünümü, özellikle tuzlu gıdalardan kaçınmayı gerektiriyor. Selülit oluÅŸumunu önlemek için günde düzenli olarak 2-2,5 litre su tüketmek, tuzdan, kafeinden kaçınmak ve düzenli hareket etmek lazım. Ama tabii bunları yerine getirememiÅŸ olmanız, selülitle yaÅŸamak zorunda olacağınız anlamına gelmiyor.”

İşte bizim öğrenmek istediğimiz tam da bu! Biz bütün kış yedik, içtik, uykuya yattık, şimdi yardıma ihtiyacımız var. Ne yapacağız peki? Mezoterapi kesin çözüm mü? Türbedar, sadece başta mezoterapi olmak üzere, medikal ozon terapiden karboksi terapi ve ultrakavitasyona kadar pek çok başarılı yöntem bulunduğunu söylüyor.

“Mezoterapi baÅŸlı başına bir çözüm. Hatta iÄŸnesiz yeni mezoterapi teknolojisiyle ÅŸimdi gün içinde mezoterapi yaptırıp, hiçbir ÅŸey olmamış gibi hayatınıza devam edebiliyorsunuz. Kan dolaşımını düzeltip ödemi çözen, dokuyu uyandırıp, hücre içindeki yaÄŸların çözülmelerini ve dolaşıma atılmalarını saÄŸlayan Mezoterapi, ultrakavitasyon ve karboksi terapiyle desteklendiÄŸinde daha da baÅŸarılı sonuçlar veriyor. Yani selülit artık korkulu rüya deÄŸil.”
Bu yöntemler selülitlerimizle birlikte yaz korkumuzu da yok etse de, hala korktuğumuz bir şey var: Ya acırsa!

“Ä°ÄŸneli mezoterapi, ancak çok büyük bir iÄŸne korkunuz varsa ürkütücü olabilir. Bunun dışında, neredeyse bir sinek ısırığından daha fazla bir acı vermez. Ama iÄŸne fobiniz varsa, iÄŸnesiz mezoterapi sizin için doÄŸru yöntem demektir. Bu, bölgesel incelme ve selülit tedavisinde önemli bir yenilik. Özel karışımların düşük voltajlı elektrik akımıyla cilt altına nüfus ettirildiÄŸi iÄŸnesiz mezoterapi tamamıyla acısız. Ayrıca klasik mezoterapi sonrası oluÅŸabilen morarmalar da görülmediÄŸi için yılın her döneminde rahatlıkla uygulanabiliyor. GüvenirliÄŸi ve etkinliÄŸi bilimsel olarak kanıtlanmış bir yöntem.”

Uzman bir ağızdan bunları da duyduktan sonra, kim korkar selülitten! Gelsin güneş, gelsin deniz, gelsin yaz!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !