Burun ameliyatlarında bir taşla iki kuş

0
Estetik ameliyat olmaktan çekinen ya da inancından dolayı cesaret edemeyen kişiler, sağlık sorunu vesilesi ile bir taşla iki kuş vuruyor. 

İyi nefes alamama, burun kıkırdağı eğriliği, horlama gibi sağlık problemlerinin tedavisi için yapılan burun ameliyatı sırasında, estetik uygulama da yapılması günümüzde sıklıkla tercih ediliyor.

İyi nefes alamama, horlama, kıkırdak eğriliği gibi sağlık sorunları nedeniyle birçok hasta burun ameliyatı olmak zorunda kalıyor. Günümüzde sağlık için yapılan burun ameliyatı sırasında estetik uygulamalar da sıkça yapılıyor. Bu nedenle özellikle estetik ameliyata sıcak bakmayan ve dini inanışı nedeniyle işlem yaptırmak istemeyen hastalar, ameliyat sırasında uygulanan estetik müdahalelere daha olumlu bakıyor.

İstanbul Estetik kurucu hekimlerinden Kulak Burun Boğaz Uzmanı Doç. Dr. Ümit Taşkın, burun tıkanıklığını düzeltmeye yönelik yapılan açık veya kapalı burun ameliyatları sırasında, şekil bozukluklarının da rahatlıkla düzeltilebildiğini vurguluyor.

Minimal Estetik İşlemler Aynı Anda Yapılabiliyor

Kıkırdak eğriliği, horlama gibi sağlık sorunları için yapılan burun ameliyatlarında şekil bozukluklarının düzeltilmesinin yanı sıra minimal estetik işlemlerin de yapılabildiğini belirten İstanbul Estetik kurucu hekimlerinden Kulak Burun Boğaz Uzmanı Doç. Dr. Ümit Taşkın, “Burun tıkanıklığını düzeltmeye yönelik yaptığımız açık veya kapalı burun ameliyatları esnasında şekil bozuklukları da rahatlıkla düzeltilebiliyor.

Ayrıca yüz estetiği de yaparak ameliyatı bitirebiliyoruz. Öte yandan, yüze yağ enjeksiyonu, dudak dolgusu, göz kapağı estetiği, çene estetiği ve gıdı estetiği gibi minimal estetik işlemler de aynı zamanda yapılabiliyor” açıklamasında bulundu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe