'Bölgesel yağlarınız kâbusunuz olmasın'

0
Dermatolog Dr. Yelda Bice, bölgesel zayıflamalarda bıçak altına yatmanın gerekli olmadığının altını çizdi. Bice, ameliyatsız bölgesel zayıflama ile bel çevresi ve kalça gibi bölgelerdeki yağlardan kurtulmanın mümkün olduğunu belirtti.

Ameliyatsız bölgesel zayıflamanın birçok insanın şikâyet ettiği ve kurtulması en zor olan bölgesel yağlar olduğunu belirten Dr. Yelda Bice “Liposuction gibi cerrahi yöntemleri uygulamak istemeyen kişiler için artık günümüz teknolojisi birçok imkân sunuyor. Aldığımız sonuçlar ışığında da bu işlemlerin başarılı olduğunu belirtmek isterim.

Bölgesel zayıflamada hedef bel çevresi ve kalça gibi lokalize olmuş yağların yok edilmesidir. Ameliyatsız bölgesel zayıflama için farklı teknikler kimi durumlarda tek başlarına, kimi durumlarda da kombine şekilde kullanılabilmektedir” ifadelerini kullandı.

“Ameliyatsız zayıflamak mümkün”

“Özellikle göbek, kalça, bel çevresi, basen, bacak kısımları soğuk lipoliz ya da kriyolipoliz olarak adlandırılan; teknikte lokalize olan yağlar soğutma işlemiyle hacim kaybetmektedir” açıklamasında bulunan Dr. Yelda Bice, işleme cilt üzerine özle bir jel sürülerek ya da ıslak bir ped konularak başlandığını anlattı. Soğuk lipoliz sistemi ile deri üzerinde vakumlama yaparak, deri altındaki yağ dokusunun soğutulduğunu belirten Bice “Soğuk lipoliz bölgedeki yağ hücrelerinin sayısını hücreleri dondurarak vücuttan atılımını artırarak, yağ hücre sayısını azaltır. Bu şekilde bölgesel incelmeyi sağlar.

Donarak hacim kaybeden yağ kütleleri, vakum yardımıyla yukarı doğru hareket eder. Hacim kaybeden bu yağların vücuttan atımı kolaylaşır. Bu işlem selülitlerden kurtulmak için de oldukça etkilidir. Özellikle göbek, basen, kalça, bel çevresi, kol, ve bacak kısımlarındaki bölgesel yağlar için uygulanabilmektedir.” dedi.

“Yüz bölgesine de uygulanabilmekte”

Yüz, karın bölgesi, kalça ve basen bölgelerine radyofrekans uygulaması yapılabildiğini söyleyen Bice “Radyofrekans, lazer, vakum ve masaj etkisini birleştiren cihazlar selülit, vücut kontur düzenlemesi ve yağ lokalizasyonunun azaltılmasında kullanılıyor. Bölgesel incelme yaklaşımları dışında mezoterapi ile de selülit tedavisi de yapılmaktadır.” Diye konuştu. “

Yüz bölgesinde gıdı bölgesini inceltmek amacı ile mezolipoliz uygulaması da yapabiliyoruz.” Diyen Bice, “Bu sayede gıdı bölgesinin toparlanması ve küçülmesinin sağlanabildiğini belirtti. Bölgesel incelme yöntemlerinin başarı ile geçmesi için spor ve beslenme ile desteklenmesi gerektiğinin de altını çizen Bice, uygulamaların yapılacağı kliniklere de dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe