Lpg Zayıflama Yöntemi

0
LPG uzun yıllardır bölgesel yağlar ve selülit tedavisinde destek olarak yapılan ve cerrahi işlem gerektirmeyen bir yöntemdir. Lpg zayıflama kendine özel masaj tekniği ile bağ dokusunda yapılan masaj sonucunda vücuttaki liflerin aktivitesini hızlandırıp doku yenilemeye ve cildi elastikiyetine kavuşturma yöntemidir. Halk arasında lpg vakum ile zayıflama yöntemi olarak da bilinmektedir.Alternatif yöntemler arasında yer alan lpg spor ve diyetin bittiği yerde devreye girerek vücudun incelmesinde büyük yardımcı oluyor. Ayrıca lpg zayıflama yöntemi selülit tedavisinde de oldukça tercih edilen yöntemler arasında yer alıyor. Bilimsel olarak yapılan araştırmalarda kanıtlanmış ve FDA kalite belgeli bir yöntemdir. Ortalama 12 – 20 seans arasında bir tedavi sonucunda başarıya ulaşılan lpg yöntemi bir seansı 35 dakika civarı sürmektedir. Ağrı ya da herhangi bir yan etkisi olmayan lpg yöntemi ilgi gören yöntemler arasındadır.

20 yüzyılın başlarında ortaya çıkan ve hastalarda psikolojik incelemeler için istatistik bilgi ve rapor yolu ile kullanılan yönteme bioritm denir. Bioritm teorisini biraz daha açacak olursak doğumumuzdan itibaren 3 farklı biyolojik evrede etkilenmekteyiz. Bunlar fiziksel değişim 23 günlük periyot ile duygusal değişim 28 günlük periyot ile zihinsel değişim ise 33 günlük periyot ile gerçekleşmektedir. Bu değişimlerin grafiksel raporları insanların nasıl bir dönem geçirdiğini ve nasıl bir ruh haline sahip olduğunu sunmaktadır.

Lazer sistemi kullanılarak istenmeyen tüylerden kurtulma yöntemidir lazer epilasyon. Bu yöntem sonucunda ömür boyu bu tüylerden kurtulmak mümkündür. Lazer ışını ile kıl köküne verilen şiddetli ışık ve ısı enerjisi ile kıl köklerinin zayıflaması ve dökülmesi sağlanır. 1997 yılında ortaya çıkan ve günümüzde oldukça yaygın olan bir yöntemdir. Tüm vücutta uygulanabilen lazer epilasyon tedavisi hemen her ilde ve ilçede kliniklerde ve bakım merkezlerinde hizmet sunmaktadır. Yapılan uygulama bireye göre farklılık göstermek ile birlikte ufakta olsa acı hissiyatı yaşatmaktadır. Lazer epilasyon fiyatları her klinik ve işletmeye göre farklılık göstermektedir. Alınacak olan hizmetin kaliteli olması düşünülürse iyi araştırma yapılarak doğru lazer epilasyon merkezinin seçimi oldukça önemli hususlar arasında yer almaktadır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !