Anaokulunda anne sıcaklığı

0
Her ebeveynin isteği şüphesiz ki çocuğunu en iyi şekilde yetiştirerek topluma faydalı bir birey olarak kazandırmaktır. Bu süreç çocuğun doğumundan itibaren başlar ve konuşmayı öğrenmesi, kendi başına yemek yemeği öğrenmesi derken artık çocuğunuzun okula gitme vakti gelir. Bu süreçte biz anne babaları en çok endişelendiren konu çocuğumuzu emanet ettiğimiz kurumun ve eğitimcilerin güvenilirliğidir. Evinden uzakta olan evladınızın, kendi evi gibi güvenilir bir yerde olmasını isterken bunun seçimini yapmak oldukça zor bir konudur. Bu konuda yaptığınız uzun ve detaylı araştırmaların farkında olduğumuz için yardımcı olmak adına sizleri bu yazıyla buluşturmak istedik.

Hem kaliteli bir eğitim alması hem de anne baba sıcaklığını ve sevgisini hissedebileceği bir kurumda gözümüzün arkada kalmayacağı konusunda hemfikiriz. Gerek görgü kurallarını öğrenmesi, gerekse geliştirici etkinlikler içinde bulunması çocuğunuzu hayata karşı hazırlar, sosyalleştirir ve özgüveninin gelişmesini sağlar. Kaliteli bir kreş, her zaman faydalı olacaktır.

Bu aralar ankara kreşleri arasında seçim yapmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Anne kucağından ilk defa uzaklaşıp, yabancı bir ortama girecek olan çocuğunuzun en iyi ortamda bulunmasını istediğinizden eminiz. Eğer ki çankaya kreşleri içinden bir seçim yapmak istiyorsanız Çılgın Okul Öncesi tam da istediğiniz güveni size sağlayacaktır. Uzman eğitim kadrosu, güvenlikli binası ve sizlerin yokluğunu hissettirmeyecek şefkat dolu aile olma prensibiyle gözünüz arkada kalmayacak. Çocuğunuz için yaptığınız Çankaya anaokulu araştırmasında ne kadar hassas olduğunuzun farkındayız. Bu kapsamda asla pişman olmayacağınızın garantisini size sunmak isteriz.

Bir eğitimciden beklentimiz oldukça yüksektir. Birçok konuda profesyonel olması gerektiği kadar, vicdanlı ve çocukları seven bireyler olması da oldukça önemlidir. Kurumun eğitimci seçimi konusunda hassas olması önemli bir kriterdir. Okulda bulunduğu sürede faydalı aktiviteler içinde bulunması, zekâ geliştirici etkinliklere katılması ve bunların en verimli şekilde gerçekleşmesi için eğitimcinin özverisi ve profesyonelliği oldukça önemlidir. Tanımadığınız kuruma ve kişilere emanet ettiğiniz çocuğunuzun orada güvende olması ve iyi vakit geçirmesinin en büyük isteğiniz olduğunun farkındayız.

Bunun dışında okul öncesi eğitimlerin çocuğunuza kattığı şeylerden biri de insan ilişkileri kurması ve paylaşmayı öğrenmesidir. Yaşıtları ile bir arada olan çocuğunuz, insanlarla iletişimini geliştirecek ve kendini ifade etme konusunda ilerleyecektir. Oynanan oyunlarda paylaşmayı öğrenecek olan çocuk hayatının ilerleyen dönemlerinde de bu şekilde davranacaktır. Biz ebeveynleri en çok zorlayan konulardan biri de beslenme konusudur. Okuldaki yiyeceklerin sağlıklı olması birinci plandadır. Bunun dışında çocuğunuz evde tüketmek istemediği birçok gıdayı okulda tüketme alışkanlığı edinecektir. Gerek arkadaşlarını görerek, gerekse öğretmenin sunduğu ödüllerle her sebzeyi ve yemeği yeme alışkanlığı kazanacaktır. Bu da size evdeki beslenme alışkanlığında oldukça işinizi kolaylaştıracak bir durumdur.

Evlatlarımızın eğitim serüvenine başladığı okul öncesi eğitim kurumlarında, topluma faydalı ve özgüven sahibi bireyler olarak hazırlanmasını dileriz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !