Reklamınız İstanbul Baskı İle Artık Daha Kaliteli Oluyor

0

Firmamız için gerekli olan reklamı İstanbul baskı ile kaliteli bir şekilde yapabilirsiniz. Firma uzun yıllardır matbaacılık ve baskı alanında çağın gereklerine uyum sağlayarak İstanbul merkezli olarak hizmet veriyor. Ayrıca İstanbul dışındaki siparişleri kargo yoluyla en kısa zamanda alıcısına ulaştırıyor. Tercih edilen tüm ürünlere tasarım yapma ve baskı yapma becerilerine sahip donanımlı elemanlarla çalışma yapıyor.

Firmanın geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Firmanın baskı ve tasarımını yaptığı ürünler arasında dergi, cepli dosya, insert, kartvizit, broşür, oto paspası, zarf baskı, ajanda ve takvim gibi çeşitli ürünler bulunuyor.

Bu ürünler firmaların istekleri göz önünde bulundurarak deneyimli personellerimiz tarafından hazırlanarak en kısa zamanda ellerine ulaşması sağlanıyor. Müşteriler istedikleri ürünlere dair kağıt seçimi, cilt seçimi ve renk seçimi gibi çeşitli seçenekler arasında en fazla beğendiklerini ve firmalarını en iyi yansıtacak ürünleri seçebilmektedirler.

İnsert Baskısında Kalitenin Adresi

Firma insert baskısı alanında kalitesini ortaya koyuyor. Marketlerin ve mağaza zincirlerinin belirli aralıklarla indirimli ve yeni çıkan ürünlerinin tanıtımlarını yapmak için tercih ettikleri bu ürünler baskı firmasının başarılı tasarımları ve baskıları ile hizmete sunuluyor. Bu ürünlerin siparişlerini veren kişiler kaliteli renkler ve tasarımla yaptırdıkları ürünleri reklamlarını yapmak içinde kullanmış oluyorlar.

İnsertler sayesinde mağazalara ve marketlere ilgi daha fazla artarak satışında artmasını sağlamaktadır. İnsert ürünleri alıcının talebine göre tek sayfa veya birden fazla sayfa şeklinde yapılabiliyor. Firma insert ürünleri için tasarım yapılması gerekiyorsa en iyi elemanları ile tasarımlarını hazırlarken hazır tasarımlı gelen ürünleri de kullanabiliyor. Hazır tasarımlarda baskı fiyatından farklı olarak tasarım ücreti talep etmiyorlar.

Broşür ve El İlanında Kaliteli Hizmet

İstanbul baskı firması broşürlerin ve el ilanlarının basılmasında da kalitesinden ödün vermiyor. Broşürler ve el ilanları da mağazaların ve marketlerin ürün tanıtımı için kullandıkları için kaliteli olmaları gerekiyor. Firma onları tercih eden müşteriler için son model baskı makineleri ile ürün baskısı yapıyor. Eğer ürünler için tasarım gerekiyorsa grafik tasarım alanında uzmanlığı olan elemanları ile tasarım işini de en iyi şekilde yerine getiriyor.

 Broşür ürünleri tek sayfalı veya çift sayfalı olmasına göre teslim edilme süreleri farklılık gösteriyor. Tek sayfalı broşürler 5 gün içinde teslim edilirken çift sayfalı broşürler 3 gün içinde teslim ediliyor. Broşür ve el ilanı ürünlerinin ücretleri basılacak ürünün sayısına, sayfa sayısına, cilt türüne ve tasarım özelliklerine göre farklı seçenekleri ile müşterilerine sunuluyor.

Dergi Baskısında Kalite

Firma her türlü dergi ürünlerinin baskısını ve tasarımını en deneyimli elemanları vasıtasıyla kaliteli olarak üretiyor. Dergi basımı için kullanılacak olan resimler, açıklamalar ve bilgiler baskı öncesi hazırlanarak sayfalar bir araya getiriliyor. Daha sonra tasarımları da hazırlanarak baskıya alınıyor. Bu ürünlerin tasarımları hazır halde geldiyse tasarım için ayrı bir çalışma yapılmadan baskı sonrası teslimat için hazır hale getiriliyor. Dergi baskı fiyatları ürünlerin sipariş edilişine ve baskı özelliklerine göre farklılık gösterebiliyor. Firma ekipleri tarafından kullanılan ürünlere göre en uygun fiyatlar belirlenerek müşteriye sunuluyor.

Oto Paspası Baskısına Kalite Getiriyorlar

Firma mağazalar ve şirketler gibi kuruluşların yanı sıra kişisel ihtiyaçlar için de baskı ve tasarım yapıyor. Hem şıklık sağlayan ürünler hem de firmaların reklamı için kullanılıyor. Bu tarzda olan ürünlerden en önemlisi ise oto paspası ürünleridir. Araba kullanıcılarına hitap eden bu ürünler istenilen şekilde firma tarafından hazırlanarak kullanıma hazır hale getiriliyor. Aynı zamanda firmaya ait bilgilerde bu paspaslarda yer alıyor. Oto paspası ürünleri sipariş sonrası 12 gün içinde teslim ediliyor. Bu ürünlerinde fiyatları kullanılan malzemeye göre değişiklik gösterebiliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe