Kadınların erkeklerde aradığı özellikler

0
Erkekler olarak kadınları etkilemek bizim için çok önemli. Beğenilmek, kadınları etkileyebilen bir erkek olmak ve bizi gerçekten seven bir kadın bulmak istiyoruz. 

Bu sebeple çoğumuz kadınları nasıl etkileyebilirim diye araştırmalar yapıyoruz. Bu yazıda sizlere kadınların erkeklerde aradığı özelliklerden bahsetmek istiyorum. İşte karşı cinsin erkeklerde aradığı özellikler:

Eğlenceli olmak: 

Her kadın eğlenceli bir erkekle birlikte olmak ister. Burada bahsedilen şey palyaço gibi olmak değil. Yerine göre espri yapan, kendisiyle dalga geçebilen ve hayata karşı pozitif bir tutumu olan erkeklerden bahsediyorum. Kadınlar bu tür erkeklerle ilişki yaşamaya bayılırlar. Kim kendini daha iyi hissettiren ve eğlenmeyi bilen bir kişiyle birlikte olmayı istemez ki?

Yemek yapabilmek:

Yemek yapabilen erkek her zaman bir adım öndedir. Sadece birkaç özgün tarif bilseniz yeterli olacaktır. Ayrıca sevgilinizi yemeğe davet ederken yemeği sizin yapacağınızı söylerseniz, onun hoşuna gidecektir. Dediğim gibi, birkaç tarif öğrenmeniz yeter de artar bile!

Dürüstlük: 

Kadınlar dürüst ve hareketleri tutarlı erkeklerden hoşlanırlar. Eğer bir konudaki düşünceleriniz birbiri ile tutarlı değilse, her konuda duruma göre yalanlar uyduruyorsanız, kadınlar sizden kaçacaktır. Ne istediğini bilen, dürüst ve tutarlı bir erkek kadınlara çekici gelir. Her konuda yalan söyleyen, karşı tarafı memnun etmek için lafları eğip büken bir erkek ise kadınların asla tercih etmeyeceği bir erkektir.

Bakımlı olmak:

Bu maddeyi zaten biliyor olabilirsiniz. Ama kendinize baktığınızda, hala değiştirebileceğiniz şeyler olabilir. Mesela her gün duş almıyorsanız almaya başlayın. Kaliteli bir parfüm kullanın. Kötü kokmak bir kadının sizden kaçması için yeterli olacaktır. Bakımlı olmak vücut temizliği dışında kıyafet temizliği ile de ilgilidir. Vücudunuza tam oturan, renkleri birbiri ile uyumlu kıyafetler seçin.

Kendinize bir tarz belirleyip ona göre alışveriş yapın. Ayakkabınızdan şapkanıza kadar kullandığınız eşyaların bir mesajı olsun.

Bahsettiğimiz bu noktalara dikkat ederseniz, kadınların aradığı bir erkek olabilirsiniz. Basit gibi görünen ancak günümüzde çoğu erkeğin sahip olmadığı bu özellikler sayesinde, ilişkilerinizin kalitesi artacaktır. Kısacası, bakımlı olmak, tutarlık olmak ve eğlenceli olmak kadınların erkeklerde aradığı temel özelliklerdir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe