Küçük güzellik sırlarınız

0
Küçük ama etkili güzellik sırları ile her zaman bakımlı görünebilirsiniz.Yeter ki isteyin!

Oysa biz kızların sürekli bakımlı olması gerekir. Ancak bu her gün güzellik ve kuaför salonlarından çıkmamamız gerektiği anlamına gelmiyor tabii. Bazı püf noktalarına uyarak bakımınızı kendiniz yapabilir ve kusursuz bir görünüm kazanabilirsiniz.

Ellere limon suyu
Size pratik bir el - ayak bakım kürü önerimiz var: Yarım limon suyu, 2 çay kaşığı tarçın ve 2 çorba kaşığı zeytinyağını bir kasede karıştırın, içinde ellerinizı en az 10 dakika bekletin. Ellerinizi yıkayıp kuruladıktan sonra sonucun mükemmel olduğunu göreceksiniz. Aynı bakımı ayaklarınıza da uygulayın!

Pürüzsüz bir cilt
Rüzgar, soğuk hava cildin yapısını bozuyor. Ancak biraz özen ve evde uygulanabilecek bakımlarla bu sorunları da aşmak mümkün. Bunun için bir kasenin içerisinde bir muzu ezerek püre haline getirin ve içine bir tatlı kaşığı bal karıştırın. Bu karışımı cildinize sürün ve beş dakika bekletin. Ardından pamuğu ılıtılmış bir ıhlamura batırarak cildinizi temizleyin.

Bazı püf noktalarına uyarak bakımınızı kendiniz yapabilir ve kusursuz bir görünüm kazanabilirsiniz.

Elektriklenmeyen saçlar
Yataktan kalktınız; saçlarınız bir o yana, bir bu yana dağılmış... Üstelik saç spreyiniz de yok! Durun, hemen paniklemeyin, çünkü kendi saç spreyinizi kendiniz yaparak saçınıza istediğiniz şekli verebilirsiniz. Bunun için gerekli olan bir bardak sıcak su, bir tatlı kaşığı toz şeker ve plastik bir şişe. Malzemeyi karıştırın ve şişeye koyun, ardından saçlarınıza sıkın!

Parmak saçlar
Saçlarınız kısacık ve siz onları bir türlü şekillendiremiyorsunuz! Üzülmenize gerek yok, çünkü çözümü gayet basit; size dax ile aynı işleve sahip bir adet lipstick gerekli! Saçlarınızın uçlarına lipsticki sürün ve elinizle şekillendirin. Üstelik her an çantanızda bulundurabilirsiniz. Ayrıca arada sırada kuruyan dudaklarınıza sürmeyi de ihmal etmeyin!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe