Kadınların Ardından Erkekler de Güzelleşme Peşinde

0
Genç ve bakımlı bir cilde sahip olabilmek için estetik cerrahların kapısını çalma sırası erkeklerde... 

Gençlik kaynağı noninvaziv işlemleri Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Aysun Bölükbaşı Mamak anlattı.

Noninvaziv yani kesi olmadan yapılan estetik operasyonların erkekler arasında da popülerliğini giderek artırıyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Aysun Mamak’a göre, erkekler en çok yüzün belli bölgelerine yapılan dolgu ve alın bölgesine yapılan çatık kaşları önlemeye yönelik botoksu tercih ediyor.

Spor Yapanlar, Gözlere Dikkat!
Sporu yaşamının bir parçası haline getiren erkekler vücudundaki yağlardan kurtulurken aynı zamanda yüzdeki yağ dokularından da oluyor. Spor yapanların gözaltlarında çukurlar meydana gelebildiğini belirten Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Aysun Mamak, aktif spor yapanları bu konuda uyarıyor. Sporun vücut ve sağlıklı yaşam açısından faydaları olsa da yanak bölgesinde çökmeler oluşmasına neden oluyor. Erkeklerde, özellikle orta yüz bölgesinde bulunan yağ dokularının kaybı istenmeyen çökmelere neden olabiliyor ve bu çökmeler ilerleyen yaşlarda daha da belirginleşebiliyor.
Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Aysun Mamak, dolgu işlemlerinin, çukurlaşma ve yorgun görüntülerini ortadan kaldırması sebebiyle erkekler tarafından en çok talep gören “kesisiz operasyonlar” arasında yer aldığını söylüyor. Kişinin kendi yağının kullanıldığı dolgu uygulamaları hastane ortamında yapılması gerekirken; suni dolgu, klinik ortamda kolaylıkla yapılabiliyor.

Erkekte Son Trend Güçlü Çene
Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Aysun Mamak, erkeklerin görünümünde çenenin çok büyük önemi olduğunun altını çiziyor. Kadın ve erkek arasındaki kemik yapısının farkına dikkat çeken Mamak, güçlü çenenin güçlü erkek imajı verdiğini belirtiyor. Erkekler genellikle dörtgen çenelere sahip oluyor. Dolgu enjeksiyonuyla çeneye şekil verip büyütme işlemi yapılabiliyor. Genelde 35-45 yaş arası erkekler üzerinde uygulanan lifting adı verilen, iğneler yardımıyla askılama işlemi çene bölgesinde toparlama sağlıyor.

Asık Surat Görünümünden Botoks ile Kurtulmak Mümkün
Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Aysun Mamak’a göre kaşlar arasına yapılan botoks uygulamasını, genellikle asık suratlı imaj çizen erkekler tercih ediyor. Yüzün yansıttığı duygu halinin önem kazandığı iş hayatında, surat ifadesinden dolayı kişinin çok agresif veya gergin olduğunu düşünebiliyor. Artık pek çok iş yerinde kıyafet kadar mimiklere de dikkat ediliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe