Rafinera ile yaza hazırlanın…

0

Baharın yavaş yavaş kendini hissettirmesiyle kış aylarında alınan fazla kilolardan kurtulma telaşı da başladı.



Açık renk kıyafetleri rahatlıkla giymek, tatilde bikini giyip denizin keyfini çıkarmak ise herkesin hayali.

İşte bu noktada kapıya teslim diyet yemekleriyle her geçen gün daha fazla insanın kilo vermesine yardımcı olan Rafinera, sizin için hazırlayacağı beslenme paketleriyle hayalinizi gerçeğe dönüştürüyor.

Kapıya teslim diyet yemek servisi pazarının Türkiye'deki ilk ve en büyük oyuncusu olan Rafinera, kendisine uygun diyet bulamayan, aynı yiyeceklerden sıkılan, yoğunluktan öğün atlayan ama kilo vermek isteyenler için ideal bir seçenek olarak göze çarpıyor.

Rafinera, günlük tüketilmesi gereken kalori miktarının uzman diyetisyenlerle birlikte hesaplandığı sağlıklı ve lezzetli yemekleriyle kişinin ayda 4-6 kilo vermesine yardımcı olurken, beslenme programını sporla destekleyenlerin verdikleri kilo oranı daha da artıyor.

Yaza Rafinera ile hazırlanın…
Tüm tüketicilerine aşkla bağlı olan Rafinera, 29 TL’den başlayan fiyatlarla 1100-1500-1900 kkal değerlerindeki 3 ana 2 ara öğün olmak üzere toplam 5 öğünden oluşan yemeklerini tüketicisinin beğenisine sunarken, yemeklerini özel kuryelerle istenilen adrese teslim ediyor. Ayrıca Rafinera, isteyen tüketicisine online diyetisyen desteği de sunuyor. Öte yandan Rafinera’nın ürün çeşitliliği sunması ve 30 gün farklı mönü oluşturması diyetten sıkılmanızı da önlüyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !