Gerçekten orgazm oluyor musunuz?

0
Sağlıklı bir cinsel hayatın temelinde, birbirini tatmin eden çiftler var. Kadının orgazm olması ise, erkeklere nazaran daha karmaşık ve bazı aşamaları gerektiriyor. Türk kadını ise orgazm olamadığını ve özellikle doğumlardan sonra cinsel sorunların arttığını söylüyor.

“Mutlu birlikteliklerin temelinde cinsel hayat var ve sağlıklı ilerleyebilmesi için yine cinsel hayatın tatminkar gitmesi gerekiyor ve maalesef Türk kadını orgazm olamadığını saklıyor” diyen Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur, bölgenin tüm olası sorunlarını ele alan ve orgazm kalitesini artıran Genital Güzelleştirme tekniğini anlattı:

Genital Güzelleştirme ilk olarak Amerikan Plastik ve Estetik Cerrahi dergisinde bilimsel makale olarak yer aldı ve ayrıca bana uluslararası Altın Bistüri ödülünü de kazandırdı. Genital Güzelleştirme, vajinanın bedendeki diğer hiçbir bölgeden farkı olmaksızın estetik kalmayı hak ettiği fikrinden yola çıkarak, olası sorunları çözümleyen bir uygulamadır. Kadınlar bu alanda beliren sorundan kaçmaya, görmezden gelmeye ve hatta dile dahi getirmeye çekinseler de, vajina bölgesinde beliren estetik ve ya sağlık sorunları, onların özgüvenlerini zedeliyor.

Nasıl orgazm olunur?

Temelde kadınlar 2 şekilde orgazm oluyorlar. Bunlardan birincisi klitoris orgazmı, bir diğeri ise G noktası orgazmı. Klitoris iç dudakların hemen başında, kıvrımın birleştiği noktada bulunur. G noktası ise vajina girişinden 2-3 cm içeride, ön duvardaki alandadır. Klitorisin ve bu G noktasının uyarılması kadın orgazmını gerçekleştirir. Fakat eğer herhangi bir sorun varsa, bu uyarılma gerçekleşmeyebilir. Uyarılmayı engelleyen en büyük sorun, klitorisin mons pubis (üçgen şeklinde kabarık kıllı alan) bölgesindeki fazlalık yağdan dolayı, kapanmış olması. Bir diğeri ise doğumlar sebebiyle genişleyen vajinanın, G noktası uyarımını hissedememesidir.

Türk kadını sorunu saklıyor

Mutlu birlikteliklerin temelinde cinsel hayat var ve sağlıklı ilerleyebilmesi için yine cinsel hayatın tatminkar gitmesi gerekiyor. Fakat hormonal dalgalanmalar, yer çekimi, kontrolsüz vajinal doğumlar, bu bölgede form kayıplarına sebep oluyor. Çiftler zevk alamamaya başlıyorlar, problemin farkında olsalar dahi utangaçlık duygusuyla birlikte özgüven sorunu yaşamaya başlıyorlar. Sonrasında daha az cinsel ilişkiye giren ve belki de bu tatmin duygusunu başkalarında arayan bireyler olmaya başlıyorlar. Kadınlar orgazm olamama sorunu saklıyor. Tüm bunlara ek olarak bir de kadınlarda idrar kaçırma gibi bir problem de eklenince, kadının sosyal yaşantısı tam manasıyla alt üst oluyor. İşte Genital Güzelleştirme tekniğinde, her zaman olduğu gibi konuya bir bütün olarak bakarak, bölgenin olası sorunları çözümlüyoruz.

Vajina bölgesinin olası sorunları nelerdir?

Vajina bölgesi hem sağlık hem de estetik açıdan bazı sorunlar yaşayabilir. Kısaca: Dış ve iç dudaklarda sarkma, mons pubis tümseğinde yağlanma veya çöküklük, pigmentasyon sorunları, iç genital bölgenin deformasyonu, gevşemesi, cinsel hazda azalma, fonksiyon bozuklukları, estetik dışı görüntü ve idrar kaçırma gibi sorunları gözlemleyebiliriz. Aslına bakarsanız tüm bunlar orgazm olamama sorununu tetikleyen unsurlardır. Kadın güzel görünmek ister. Ve bu saydıklarım içerisinde herhangi birisini kafasına takmışsa, kendini güzel hissetmez, hatta psikolojik olarak bile orgazmını geciktirebilir. Ayrıca temelde yatan sorun sebebiyle eşini hissedemiyor yani uyarılamıyor olabilir.

Genital Güzelleştirme neleri değiştirir?

Genital Güzelleştirme tekniği sayesinde hastalarım son derece iyi geçen bir nekahet süresiyle tüm bu sorunlarından kurtulurlar. İllaki saydığım tüm sorunlar olacak diye bir kaide yok. Genital Güzellşetirme içerisinde neler yapılabileceğini anlatıyorum size. Dış ve iç dudaklar forma sokulur, mons pubis tümseği normal boyutlara getirilir, klitoris açığa çıkarılır, pigmentasyonu sorunu çözümlenir, vajina daraltma yapılır, G noktası(Gshot) belirgin hale getirilir, fonksiyon bozuklukları giderilir, vajina bölgesine kaybolan estetiği tekrar kazandırılır ve idrar kaçırma sorunu varsa çözümlenir.

Orgazm kolaylaşır

Tüm bu saydıklarım temelinde kadın ve erkek için sağlıklı ve tatminkar bir cinsel hayatı sağlar. Oraya çıkan G noktası ve klitoris daha çabuk uyarılır, orgazm kolaylaşır ve diğer sorunların ortadan kalkması da kadına muazzam bir özgüven verir. Ayrıca vajina daraltma uygulaması da erkeğin çok daha fazla uyarılmasını sağlar.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe