Rüzgarın bu yıl mobilyalarınıza değmesine izin verin

0
Baharın tüm canlılığını ve renklerini içimizde hissettiğimiz şu günlerde Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), 2016 İlkbahar & Yaz mobilya trendlerini açıkladı. Bu sezon soft ve modern renkleri evlere taşıyacak olan koleksiyonda bulunan neo klasik ve country tarzı koltuk, kanepe ve oturma grupları ise herkesin gönlünü fethedeceğe benziyor.

Türkiye mobilya sektörünün nabzını tutan Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), baharın yavaş yavaş kendini hissettirdiği şu günlerde merakla beklenen 2016 İlkbahar & Yaz mobilya trendlerini açıkladı.

Her sezon olduğu gibi bu sezonda zamanın ruhuna göre değişen moda ve trendleri ev dekorasyonuna taşıyan mobilya markaları, tüketicilerinin beklentilerine karşılık vermek için son teknolojiyi kullanarak ürünler geliştirmeye devam ediyor. Markalı ürünlerin pazarda daha çok pay sahibi olduğunun farkındalığıyla hareket eden mobilyacılar ise pastadan kendilerine daha çok pay alabilmek için tasarımlarıyla yarışıyor.

Evlerde country rüzgarı…
Bu kapsamda doğal renklerin çiçekli desenlerle kombinlendiği, ahşap detayların ön plana çıktığı mobilyalar, bu sezonunda vazgeçilmezi olurken country ve neo klasik tasarımların hakim olduğu koltuk, kanepe ve oturma grupları evlerde nostalji rüzgarları estirmek isteyenlerin beğenisini kazanacağa benziyor.

Öte yandan klasikleşmiş desenlere ek olarak pastel tonlarının çiçek ve ekose desenleriyle detaylandığı country tasarımlar en doğal malzemelerden üretilirken geçmişi 18. yüzyıla kadar uzanan neo klasik mobilyalar ise antik Yunan tasarımlarını evlere taşımak isteyenlerin beğenisine sunuluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe