Yüzümüze, bedenimizden daha çok önem veriyoruz

0
Amerika’da yapılan bir araştırmaya göre kadınların %60’ının bedenleri yerine, yüzlerinin çok daha genç olmasını istedikleri ve bu sebeple yüz bölgesine yapılan estetik cerrahi müdahalelere ve medikal uygulamalara sıcak baktığı ortaya çıktı

Estetik International Sağlık Grubu doktorları yapılan bu araştırmayla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Araştırma bir Amerikan şirketine ait ve Amerika’da yapılmış ama ülkemizde de durum çok farklı değil. Özellikle kadınlar bedenlerinden çok, yüzlerindeki yıpranmaya odaklanıyor ve bunun için önlemler almaya çabalıyorlar.

Yüzümüz iletişim için en önemli bölgelerden birisi, üstelik aynada en fazla izlediğimiz alan. Mimik kaslarının bu bölgede olması ve sürekli güneş gibi dış faktörlerin olası zararlı etkilerine maruz kalması sebebiyle, çok daha fazla yıpranmaya açık olduğunu söyleyebiliriz”.
“Yüz için yapılan ameliyatsız uygulamalarda en çok…”

“ Kliniklerimize gelen kadın hastalarımızın en çok talep ettiği uygulamaların başında Örümcek Ağı Estetiğinin olması da, aslında bu araştırma sonuçlarını doğruluyor. Örümcek Ağı Estetiği ile büyük oranda yaşlanma belirtilerinin önüne geçebiliyor ve ya oluşmadan önlemler alabiliyoruz. Ayrıca Örümcek Ağı Estetiği yüz dışında, kol ve bacak içleri, karın, meme gibi bölgelere de yapılabiliyor”

Botoks, ultraterapi, dolgu uygulamaları

“ Örümcek Ağı Estetiğinin yanı sıra, mimik çizgilerinin oluşmadan önüne geçmek için botoks ve kontür düzenlemeleri içinse dolgu uygulamaları yine yüz bölgesi için en çok tercih edilen medikal uygulamaları arasında yer alıyor. Ayrıca ultrason dalgalarıyla kolajen üretimini harekete geçiren ultraterapi de favori bir tekniktir.

Tüm bu saydığımız uygulamalar, her şeyden evvel önleyici ve yaşlanma belirtilerini tedavi edici özelliklere sahip. Herkes her sabah canlı ve pürüzsüz bir ciltle güne başlamak istiyor, bu sebeple kadın erkek fark etmeksizin ameliyatsız bu tekniklerden faydalanılabilir. Fizyolojik bir süreç olan yaşlanmanın, önüne geçilebilir ve yaşlanmayı geciktirebilirsiniz”.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe