Bebekleriniz Bu Koltukları Çok Sevecek!

0
Bebeklerin sağlıklı gelişimleri için oturdukları yerler ve yattıkları yataklar kuşkusuz çok önemlidir. En az beslenme kadar önem taşıyan bu eşyaları seçerken son derece dikkatli olmak zorundayız. Bebeklerin ciltleri hassas ve omurgaları yumuşak olduğu için, yanlış bir tercih yaptığınızda çeşitli rahatsızlıklar ortaya çıkabilir. İnternette yatak almak için gezinirken, bir yerde bebek koltuklarına rastladım. İncelediğimde, bu koltukların ne kadar da şirin ve dekoratif olduklarını gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim.

Sizce bebekler, yetişkinlerin oturduğu koltuklarda veya kanepelerde oturduğunda, kendilerini ne kadar rahat hissediyor olabilir? Yeterince ergonomik olmayan bu alanlarda oturan bebeklerin kendilerini özel hissetmeleri için geliştirilmiş olan bebek koltukları, bebeklerin omurgalarını destekliyor ve onları özel hissettiriyor. Onlara rahat ve huzurlu bir ortam sağlamak için bu koltukları almayı düşünebilirsiniz.

Yatsan, yetişkinler ve bebekler için pek çok yatak modelini özel olarak tasarlayan bir marka. Ayrıca, bu marka bebek koltukları konusunda da beklentileri karşılıyor. Yatsan bebek koltuğu modelleri arasında iki çeşit yer alıyor. Bonnie adlı model bunlardan biri. Hardal, pembe, mavi ve krem renk seçeneklerinin olduğu bu koltuk, şirin pufuyla birlikte sunuluyor. Bebeklerinizin dinlenme zamanlarında kendilerini keyifli hissetmelerini sağlayacak olan bu koltuk, bebek odasındaki diğer eşyalarla da uyumlu duracaktır. Temizlenmek istendiğinde, kılıfları çıkarıp yıkama veya kuru temizleme yapabiliyorsunuz.

Bir diğer model de Sebring adlı model. Bonnie’ye göre daha ekonomik olan Sebring koltuklar da son derece şık bir görünüme sahip. Masif ahşaptan üretilmiş olan ayak kısımlarının yanında, dökme sünger kaplamasıyla bu model de bebekleriniz için güvenilir bir ortam sağlayabilir. Kumaş tercihinizi de isteğinize göre yapabiliyorsunuz. Birbirinden farklı çok sayıda renk seçeneği olan bu koltuk sayesinde, bebekleriniz kendilerini daha rahat hissedebilirler.

Bazı eşyaların malzemelerinde kanserojen maddeler kullanılabiliyor. Bebeklerin bu eşyalarla temas etme ihtimaline karşı Yatsan gibi kaliteli markalar, malzeme konusunda çok titiz davranıyor. Bebeğiniz için ihtiyaç duyduğunuz yatakları veya koltukları buradan satın alabilir, hem kendinize hem de onlara daha sağlıklı bir ortam sunabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe