Trump’ın saçları peruk mu, saç ekimi mi?

0
Çiçeği burnunda ABD başkanı Donald Trump’in saçları son zamanlarda en fazla konuşulan konuların başında geliyor. Saçları hakkında pek fazla açıklama yapmasa da, geçen sene geliştirdiği Organik Saç ekimini, kendinde de deneyen Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur, konu hakkında uzman görüşünü sundu

“Uzun bir süre kendisini yakından takip edeceğimizi bildiğimden hatta takıp etmeyi bırakın, mecburen her adımda önümüze çıkacağını öngördüğümden biyografisini okudum. Denk geldiğim her sitede de saçlarına baka kaldım. Donald Trump’ın saçları peruk mu? Muhtemelen değil. Zaten bir dünya devinin başkanının, ayrıca bu denli servet sahibi bir iş adamının, bu devirde peruk takacağını düşünmek dahi istemiyorum. Fakat bir gariplik var. Dikkat edin. Rüzgar esse de gerçekleri anlasak gibi bir içses beliriyor insanın içinde” diyen Cihantimur, Trump’ın saçlarındaki garipliği anlattı:”

Neden gariplik var? Çünkü Donald Trump 1946 doğumlu. Çünkü Trump tam 70 yaşında ve bu şekilde bir saç çizgisinin olması pek de mümkün değil. Saç çizgisi dediğimiz alan, alından başlayan saçların konumlandığı yerdir. Erkeklerde kadınlara nazaran daha açıktır, yani daha geniş alınları vardır. Yaş ilerledikçe bu alın çizgisi yükselmeye, derinleşmeye başlar. Fakat Donald Trump’ın alın çizgisi yeni doğmuş bebeğinki gibi".

Donald Trump’ın saçları peruk mu?

“Hayır değil. Tahminim şu yönde. Trump saç ekimi yaptırmış yıllar önce, fakat saç ekimi yapan doktoru Trump’ın yaşını dikkate almadan, saç çizgisini yanlış konumlandırmış. Trump doktoruna eski saçlı resimlerini götürmüş ve ona göre model alınmış olabilir fakat işte hata burada başlıyor.

Büyük bir olasılıkla 10- 15 sene evvel yaptırdığı bu saç ekimi işleminde yaşa göre bir planlama yapılmamış. Bakın ister dünyanın 50 zengin adamı listesinde adınız geçsin, ister paraya para demeyin, eğer yanlış insanların, profesyonel, işinin uzmanı olmayanların eline düşerseniz, paranızla rezil olursunuz” diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur saç ekimi yaptırmak isteyenlere birkaç tavsiyede bulundu:

Lütfen saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsanız, araştırmalarınızı çok iyi yapınız.
Maliyetlerden evvel düşünmeniz gereken en önemli konu, saç ekimi merkezinin kalifiye kadrosu ve profesyonelliği olsun
Mutlaka ön görüşme yapın
Daha evvel yaptıkları işleri inceleyin
Bu deneyimi yaşamış insanlara ulaşmaya çalışın, fikirlerini ve tecrübelerini sorun
Bugün Sağlık Turizmi vasıtasıyla en fazla hastayı saç ekimi prosedürü için ülkemizde ağırlıyoruz.

Yabancı hastanın tercihi Türkiye ama o kadar fazla handikap var ki anlatamam size. Turisti kandıran, güzellik merkezlerinde saç ekimi planlaması yapanların sayısı o kadar fazla ki şaşırırsınız. Bakın saç ekimi tıbbı bir işlem. İşlemin illaki bir doktor tarafından planlanlanması gerekir. Sanatsal bakış açısı gerektirir. El işçiliği gerektirir. Sizler de araştırmalarınızı yaparken lütfen yurt içi ve yurt dışı tüm araştırma ve haberleri okuyun, bilgi sahibi olun”.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe