Enerjisa Online ödeme sistemi

0
Türkiye’nin en büyük enerji tedarikçilerinden olan Enerjisa, gerçekten enerjinin her anlamda kullanılabileceğini gösteren çok iyi bir marka olmuştur. Özellikle Enerjisa’nın internet sitesinden halledilebilecekler gerçekten çok fazla ve kişiler kısa zamanda neredeyse tüm işlerini bu sitede halledebiliyorlar. Üstüne, pek çok konuda bilgi sahibi olabiliyorlar. İş arayanlar için ise bir kariyer sayfaları dahi mevcut. Eğer, elektrik faturanızı ödemek istiyorsanız en fazla 2-3 dakika içerisinde halledebiliyorsunuz. Ayrıca, fatura ödemelerinizde herhangi bir ek ücret de size yansıtılmıyor. Yani sadece internet üzerinden işlem yaptığınız için belli bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

Enerjisa, pek çok anlamda hem yenilikçi hem de tüketici dostu olarak kabul edilebilir. Kesinlikle içiniz rahat şekilde faturalarınızın ödemelerini Online ödeme sistemi ile gerçekleştirebilirsiniz. İster mobilde ister bilgisayar başında Enerjisa’nın internet sitesi hızlı bir şekilde çalışıyor ve işinizi kısa bir zamanda hallediyor. Bu nedenle de siz hem zamandan hem de ekstra ücretleri ödemeyerek paradan tasarruf sağlıyorsunuz. Bu arada çoğu kişinin bilmediği bir durumdan da bahsetmek istiyorum. Öncelikle pek çok kişinin elektrik faturası 80 TL’nin üzerinde gelebiliyor. Faturalarımız 82 TL’yi geçiği zaman otomatik olarak tedarikçi firmalardan enerji almaya başlıyoruz ve bunun ücreti de yine faturamıza yansıtılıyor. Enerjisa’da ise şöyle bir durum var ki, “serbest tüketici” olursanız tedarikçi firmanızı tercih edebiliyor ve onunla bir sözleşme halinde kalabiliyorsunuz. İstediğiniz zaman tedarikçi firmanızı değiştirebiliyorsunuz. En güzeli, aranızdaki sözleşme biterse; tedarikçi firma tamamen sizden çekilip sizi elektriksiz bırakmıyor, bölgedeki diğer tedarikçiler kesintisiz şekilde elektriğinizi sağlamaya devam ediyor. Bence gerçekten çok güzel bir uygulama ve tüketicilerin bu hizmetten faydalanmaları gerektiğini düşünüyorum.

Enerjisa’da iki tip üyelik bulunuyor. Biri bireysel, biri de kurumsal üyelik. Enerjisa’nın menüsünden direkt olarak abone sorgulamaları, randevular, dilekçe, başvurular ve son olarak tarife değişiklikleri işlemlerini gerçekleştirebiliyorsunuz. Enerjisa’nın online sitesinden bu seçenekleri araştırabilir ve detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Sadece online siteden değil, direkt olarak Enerjisa’nın sitesinden de aynı işlemleri yapabilmek mümkün. https://online.enerjisa.com.tr/ sitesi ihtiyaçlara yönelik olarak sürekli çözüm üreten kullanışlı bir site. Kesinlikle bu sitede fatura ödemek, diğer işlemleri gerçekleştirmek oldukça kolay. Denemekte fayda olacağını düşünüyorum.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe